Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, össze fog jönni így egy normális lány?
Az a helyzet, hogy azokat a lányokat akiket ismerek, el nem tudnám képzelni magam mellé, úgy mint egy barátnőt. Egyszerűen már undorom is van kicsit. Ismeretlenül az utcán nem igazán merek leszólítani senkit, meg nem is igazán szeretnék, mert számomra a belső tulajdonságok a fontosak (és itt most egy szóval se mondtam, hogy azért a külső nem érdekel, de olyan 70-30% a belső javára). Bulizni néha-néha eljárok, de egy részeg csajjal nem szívesen jönnék össze. Bezzeg ha van egy szimpi lány aki kedves és jól is néz ki, az mindig jó messze lakik tőlem... Szerintetek mit kéne csinálnom, és hogyan, hogy normális lányokat megismerjek?
Ha valakinek van valami kérdése, akkor írjon.
15F
Előbb utóbb mindenkinek összejön, ha egy kicsit is tesz érte. Én ebben hiszek, pedig még nem volt senkim. (Oké, leszámítva egy gyerekszerelmet meg egy másfél napos "kapcsolatot" amit azóta se tudok hova rakni.)
15/L
Hát akkor nekem írhatsz, habár lehet, hogy túl fiatal vagyok hozzád képest, sőt szerintem külsőre sem jönnék be neked (meg egyáltalán senkinek😒). (Én is debreceni vagyok😏)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!