Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ciki valakire facebookon ráírni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki valakire facebookon ráírni?

Figyelt kérdés
Szerintem az, de eddig akárkit megkérdeztem, nem így gondolta. (Szitu: Egy suliba járunk, még sosem beszéltünk egy fél mondatot kivéve.)

2016. ápr. 22. 18:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Amúgy nem is ismerősöm facebookon.
2016. ápr. 22. 19:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Persze tudom, hogy ettől még küldhetek üzenetet, és különben is csak egy jelölés :D
2016. ápr. 22. 19:21
 13/16 anonim ***** válasza:
akkor először jó lenne bejelölni, nemde?
2016. ápr. 22. 19:21
 14/16 A kérdező kommentje:
Addig még kitalálom, mi legyen :D Kicsit megdobta az önbizalmam, hogy tényleg senki szerint nem ciki, bár szerintem még mindig fura azért.
2016. ápr. 22. 19:23
 15/16 s55 válasza:
Nem ciki, ez a legegyszerűbb formája a kapcsolatfelvételnek, és nagyon sokan használják, persze nyilván vannak hátrányai is
2016. ápr. 22. 22:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Számomra ciki, de ezzel csak azért vagyok így mert rám ismeretlenek nagyon nem szoktak irni, de viszont én másokra igen és kezdem ezt egy kicsit kínosnak érezni... ezért már nem irok senkire :(
2018. ápr. 9. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!