Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sajátos a humorom, mit lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajátos a humorom, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Főleg ismerkedésnél okoz gondot, próbálok jópofáskodni, és amit más teljesen jol, kacajjal lereagál,azt a kiszemeltek 65-70%-a furcsának, vagy egyenesen komolynk veszik.

Pl: En: - Nem tudom, hogy hogy vagy vele, de megnezhetnenk a varos nevezetességeit, pl duranda (ciganysor), stb..

Erre a csaj: - ez komoly?

En: - nem, termeszetesen vicceltem.

Csaj: - jaaaaa, erteeeem, hahaha.

Ezt követően jon a kinos csend.

Vagy pl: - Most nem vagyok csinos, hogy nincs rajtam szoknya.. (csaj)

- szoknya nelkul is lehet csinosnak lenni (erted, NELKUL.) 😂😂

Tuti egy bunkó, vadparasztnak neztek, de nem tehetek rola, ilyenne alakult ki a humorom.

(bocsánat az ekezet miatt.)

17/F

2016. ápr. 18. 23:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit vagy elfogadják vagy nem. XD ( 18/ L )
2016. ápr. 18. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezeken en rohogtem de ha a masodikat nekem cimezted volna a tenyerem es az arcod elobb talalkozott volna mint az ajkaink😉😀
2016. ápr. 19. 00:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha valakinek tetszel az akkor is nevet ha nem sajátos de kifejezetten szar a humorod..
2016. ápr. 19. 00:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó válasz azért nem teljesen igaz. Én pl bárkit meg tudok nevettetni szerintem viszont emiatt elég kevesen vesznek komolyan és nincs is nagy sikerem, mondhatnám úgy is, hogy bohócnak néznek.
2016. ápr. 19. 02:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez hogy a fszba függ össze? Én azt mondtam, ha mar valakinek tetszik akkor mindegy milyen a humora, akár borzalmas is lehet. Te pedig arról panaszkodsz, hogy jo humorod miatt nem vesznek komolyan. Mi a kapcsolat? Az hogy mind a két mondatban benne van a humor szó? Bszdmeg.
2016. ápr. 19. 02:39
 6/9 anonim ***** válasza:
haver? milyen humor? már mióta keresem de egyszerűen nem találom... az meg hogy sajátos az meg végképp nem igaz... pont olyan szar mint az atlagnak
2016. ápr. 19. 07:52
 7/9 anonim ***** válasza:
ez nem humor, egyszerűen tapló vagy
2016. ápr. 19. 09:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Semmi gond, ha Te ezeket tartod viccesnek, akkor mondjál ilyeneket. Ne is akarj megfelelni a össze ember elvárásának, úgysem fog sikerülni.

Nem lehet mindenki Rowan Atkinson. :D

Keress olyan társaságot ahol értékelik ezt a típusú humort.

2016. ápr. 19. 10:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem bejön az ilyen humor :D

14/L

2016. ápr. 19. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!