Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mi alapján döntitek el, hogy tetszik-e egy lány vagy sem?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 22:13
2/7 anonim válasza:
Ez elég összetett, és nem igazán megfogalmazható.. Vannak mindenkinek típusai, amelyeket esetleg vonzóbbnak talál, de simán előfordulhat, hogy ezen kívüli is nagyon megtetszik.. szóval nem nagyon lehet ezt így behatárolni szerintem.
3/7 anonim válasza:
Tudatosan és tematikusan nem szoktam ténylegesen átnézni. A legfontosabb, hogy úgy egyeben meglegyen a hatás. Most sorolhatnám holnap estig az egyes szóba hozható szempontokat. De mint mondtam nincs aranyszabály mint "C-s mell" vagy "szereti a szalonnát". (ok ezek szándékosan gagyi példák) A lényeg hogy az összkép jó legyen.
5/7 anonim válasza:
Ezt a szived donti el b+, nem te!
6/7 anonim válasza:
amit a belsőm mond, az érzéseim. Érzek-e vonzalmat-tetszést, mire van szükségem a tetszéshez.
külső és a kommunikáció
7/7 anonim válasza:
Nem döntöm el. A döntés tudatos választást feltételez, ilyenről pedig szó sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!