Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ilyenkor tenni? A többi lent.
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: elkezdtem udvarolni egy lánynak, kaptam már tőle pozitív visszajelzést, igaz hogy csak keveset. Nem rég azonban, egy másik csaj nyíiltan mondta meg nekem, hogy bejövök neki. Ő is érdekel, de sokkal kevésbé, mint akinek udvarlok. Tartok tőle, hogy rossz döntést hozok.2016. ápr. 15. 20:12
1/3 anonim válasza:
Én a helyedbe azt választanám amelyik nyíltan ki mondta de ez csak az én véleményem
2/3 anonim válasza:
hát nem tudom ha gondolod írj privben kicsit reszletesebben és segítek :)
3/3 anonim válasza:
én is az elsövel tartok, hisz nem szerelmes vagy a màsik lànyba, igy még bàrmi kialakulhat azzal, aki kijelentettte h bir. És ha mégsem, legalàbb nem te fogsz megsérülni, bàr ez nagyon paraszt hozzàszolàs, de igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!