Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz az, ha 19...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szandi0123456789 kérdése:

Szerintetek gáz az, ha 19 éves lány létemre még nem volt fiúm?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogyan kell fiúkkal ismerkedni nemigen vagyok fiú társaságban sem, mert kicsit félek tőlük régebben sokat rondáztak és piszkáltak talán ezért félek, és bulizni se szoktam ilyen diszkókban, mert abszolút de nem nekem való, és a fiúk ott csak a "tucat" csajokra ugranak. Tehát nem tudom mit kezdjek magammal és hol ismerkedjek + félénk is vagyok -_-

2016. ápr. 6. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Akkor ismerkedj neten elöször,randizgass és aztán majd belejössz

(azé ne 5 csávóval egyszerre.az profiknak való) ;D

2016. ápr. 6. 23:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked nem gáz akkor ne érdekelnej más
2016. ápr. 6. 23:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja 1. Vok az igaz szerelem megtalálása nem kor vagy nem függő és ha még nem érzed hogy eljött az ideje akkor ne izgasd magad rajta ;D
2016. ápr. 6. 23:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem az, én is ugyanígy vagyok, nagyon szeretném, ha szeretnének, de sajnos mindig ott van bennem a "Nem vagyok elég jó". Engem is nagyon sokat piszkáltak, ezért félek belemenni egy ilyenbe, és nem is viselkedek úgy, távolságtartó vagyok, és a környezetemben lévő srácok nem igazán érdeklődnek. És bár szerintem ez egyáltalán nem ciki, mert egyszerűen még nem találtál olyan személyt, akivel kölcsönös a szimpátia, nagyon is tudom, hogy mennyire szeretne az ember valakit, akivel szerethetik egymást.

17/L

2016. ápr. 7. 00:51
 5/9 anonim ***** válasza:
29%
nem gáz az gáz ha igazuk van hogy ronda vagy ami sanszos mert különben már megtalaltak volna... es igy a jövőben is nehezen lesz...
2016. ápr. 7. 07:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem gáz. :)

Itt is lehet ismerkedni, pl. az inboxomban. :D

2016. ápr. 7. 08:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, ismerkedhetsz a neten is én is a neten ismertem meg a barátomat és nagyon jól elvagyunk.:D
2016. ápr. 7. 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:

(Nagyon remélem, hogy nem, de biztosan lepontoznak majd) Szerintem van egy olyan oldala, hogy nem kell elsietni, majd jön, meeeg van egy olyan oldala is (szerintem), hogy magadban azt gondolod, hogy: Ajhh már 19 éves vagyok és a fene egye meg, már sok ismerősömnek van meg volt fiúja de nekem még egy sem. :(

Viszont le kellene írnod azt is, hogy mik a pozitív és negatív tulajdonságaid (elsősorban külső ->mindenkinek fontos akármit modnunk), mert lehet az is, hogy valójában te egy csodálatos LV:3 (bombanő) vagy! :D de az is lehet hogy egy LV:2 (átlagnő) vagy! vagy az is lehet egy kissé kevésbé szerencsés Lv:1 vagy! ugyanis esetenként változik az oka annak hogy nem volt még pasid (néhány valószínű példa) ha LV:1 vagy: nem vagy kellendő a fiúk számára :/ LV2: Valószínűleg az a baj amit leírtál Lv3: nem tudok példát :(

ha ezeket átgondolod akkor szerintem te is rájöhetsz hogy mi a valódi baja annak hogy nem volt még pasid

A másik fontos dolog ugye a FŐ KÉRDÉS: "Szerintetek gáz az, ha 19 éves lány létemre még nem volt fiúm?"

->Gondolkozz (szerintem) el rajta, hogy most akkor ezeknek a bizonyos "ti"-knek akarsz megfelelni, esetleg azoknak akik idejárnak az oldalra? mert pl.: nekem az egyáltalán nem ház ha Neked nem volt még pasid :'D

->DE amire ki akartam térni valójában az az hogy te valójában: Meg akarsz felelni mások elvárásainak? VAGY Te magad akarsz valójában egy pasit?

(Lehet csak a kérdés megfogalmazása miatt de nekem ez nem volt egyértelmű)

F/17 :D

2016. ápr. 7. 23:59
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
szánalmas vagy
2016. ápr. 8. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!