Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszene egy ilyen srác?
Persze, sok már az ilyen kérdés, de én is felteszem.
Külső: kb. 170cm magas, kissé sovány, rövid fekete haj, barna szem, kissé pattanásos arc. Általában egyszínű ruhákat hordok, főként barnát (vagy kockás inget).
Belső: Kedves, nem vagyok bunkó, főleg nem lányokkal. Okos, nem beképzeltségből, fizika szakra megyek a terület egyik legelitebb gimnáziumába. Kocka, rendszeresen játszok napi két-három órát. Kissé unalmas, ha valamiről magyarázok. Vicceket nem igazán tudok jó mesélni, a helyzeteket inkább filmekhez hasonlítva teszem viccessé. Szeretek olvasni, filmeket és sorozatokat nézni (sci-fi, fantasy, II. világháborús). Gyenge önbizalmam van. Még nem volt barátnőm (egyszer próbálkoztam, visszautasítottak). Ha valakinek fontos: nem vagyok vallásos.
Ja és 14 éves vagyok.
Ha valami hiányzik, majd még leírom.
Szerintem nekem is bejönnél, viszont szeretném, ha egy kicsit több lenne az önbizalmad. Tetszik, hogy érdeklődő vagy. Tudsz változtatni magadon, szóval szerintem kezdj valami laza egyéni sportba, ez kiegészítene (heti 1-3, aztán ki tudja, lehet megszereted :)).
A lányoknál pedig próbálkozz, persze olyannál, akit esélyesnek tartanál, de szerinted megfelelő lenne. A visszautasítástól ne félj, mint férfi, ez még meg fog történni párszor. Lehet a lányokkal humorosabbra venni a figurát, először a felszínen keresgélni (ez nem olyan rámenős), utána pedig ha érzed, hogy van/lehetne valami, akkor mélyebbre is áshatsz. :) Persze nőzni még bőőőven van időd :DD
18/L
Szia!
Nekem bejönnél! Írj, ha gondolod, csak beszélgetni! :)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!