Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azthiszik hogy festem a hajam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azthiszik hogy festem a hajam vagy a szemöldökömet fiú létemre. Fekete szemöldök és szőke hajam van. Festenem kellene hogy ne legyek ciki a lányok előtt?

Figyelt kérdés

17 vagyok és 2 színü vagyok...:D

Teljesen fekete szemöldököm van viágos szőke hajhoz.

Már kérdezték hogy festem-e a hajamat vagy kihúzom feketével a szemöldökömet...

Szőkére kellene festenem a szemöldökömet?

Félekhogy így még később sem tetszenék a lányoknak mert ez nem normális... Egyszínűnek kellene lennie.

2016. márc. 30. 20:40
 1/10 eznemlényeges ***** válasza:
Szerintem nem kéne, jó vagy így. Mond el hogy neked ilyen, és kész.
2016. márc. 30. 20:44
 2/10 Firedoom ***** válasza:
Figyelj, en szőke vagyok, de anyám szerint vörös a szakállam :P csak ezert ne fessed szerintem.
2016. márc. 30. 20:52
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát még ilyet se láttam!

Küldj már képet , kíváncsi vagyok rá .

2016. márc. 30. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:
En lattam mar feket hajú,fekete borostás,vörös szakállas fiút. :D
2016. márc. 30. 20:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Juj, küldessz képet? :D nekem amúgy nincs bajom az olyan fiúkkal, kivéve ha tényleg a kihúzzák a szemöldöküket :D 14/L
2016. márc. 30. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Hallod ha most befested a szemoldokodet esrakerdeznek fested e akkor meg majd azt kell monanod hogy igen...hat akkor aznem ciki????
2016. márc. 30. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem ciki. Ez különlegessé tesz. Szerintem ne fesd be, de a te döntésed.:)

17/L

2016. márc. 30. 21:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem ciki. Látszik hogy te egy különleges fiú vagy :) mert nekem volt már ilyen pasim ês nem csalódtam benne :)

15/L

2016. márc. 31. 03:36
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

Persze,aki kért képet annak küldök,de nem most mert csinálnom kell egyet magamról mert nincs.

2016. márc. 31. 20:53
 10/10 anonim válasza:
Bátyámnak is fekete a szemöldöke szőke hajhoz. Igaz neki sötétszőke a haja. Szerintem ne csinálj semmit magaddal.
2016. ápr. 3. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!