Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha félek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha félek az elutasítástól?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik....ő mèg nem ismer....de ,ha belegondolok,ha megismer fèlek,hogy nem fogok neki tetszeni :( Mèg soha nem tetszett így senki, mint ő ....ès,ha nem tetszik neki,akkor elszálna az összes önbizalmam....Hátha,ez nem jön össze nagyon sokáig nem fogok tudni másra nèzni...:/

2016. márc. 27. 23:47
 1/5 A kérdező kommentje:
15/L
2016. márc. 27. 23:47
 2/5 anonim ***** válasza:
ha meg sem próbálod ugyan ott vagy mintha elutasitott volna... ha megprobalosld legalább az esélyét megadod hogy igent mondjon
2016. márc. 28. 00:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem harapnak a srácok, szóval tessék megismerkedni vele. Ha visszautasít, akkor úgyse működött volna. De ez ne tartson vissza, mert ilyen alapon soha nem lesz senkid, ha meg sem mersz vele ismerkedni.

Egyébként jó lenne tudni mi az amitől valójában félsz, mert amíg azt nem tudod magadban letisztázni, mit szeretnél, és mi az amitől valójában tartasz, addig nehéz lesz rajta úrrá lenni.

Ha gondolod írd meg privátban, ha itt nem akarod, hátha tudok segíteni pár tanáccsal.

De általánosságban csak annyit lehet erre mondani, hogy minden kudarc megtanít arra, hogy később hogyan kerüld el, így felesleges félni tőle, pláne, hogy nem tudhatod, ha ki sem próbálod, hogy mi lesz az eredmény.

2016. márc. 28. 00:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, de én megpróbáltam, majdnem össze is jöttünk.:)

Ne félj, jobb megpróbálni, mint sosem tenni meg amit szeretnénk. Azt megbánhatod, ha nem lépsz, de ha megpróbálod, akkor még nyerhetsz is! Csak állj pozitívan hozzá! :)

Sok sikert! :)

17/L

2016. márc. 28. 03:06
 5/5 anonim válasza:

Én ugyanebben a szituációban voltam 3 évvel ezelőtt, belevágtam és elég csúnyán felsültem, DE nagyon sok mindent megtanultam a helyzetből és legközelebb talán jobban sikerül :)

benne van a pakliban, hogy nem kellesz neki, de ha meg sem próbálod esélytelen a dolog, és még ha rosszul is sülnek el a dolgok, legalább tapasztaltabb leszel :)

sok sikert neked, szurkolok ^^

2016. márc. 28. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!