Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejövök/szimpatikus vagyok? 17/F
külső :
175cm
75 kg
nem túl kigyurt mégis izmos alkat
rövid oldalt megrovidebbre nyirt barna haj
sötétbarna szemek
belső :
kedves
barátságos
nyitott
őszinte
megbízható
figyelmes
ragaszkodó
picit naiv úgy értem hogy elég hamar megkedvelek valakit aztán nehéz elengedni
nem egy bulizós alkat
romantikus de mégsem az a nyálas típus
udvarias
zenére minden jöhet a metált kivéve
általában laza az életet is úgy kezeli
szinte mindig jo kedved van
sokat beszél
sokat nevet
de ha kell nagyon komoly tud lenni és nagyon odateszi magát
határozott
de az utóbbi időben picit önbizalom hiányos ami nem észrevehető csak az látja aki tényleg ismer
kevés barátom van de azok mind igaz barátok
rendszeresen sportolok
jobbara a koromhoz közeli főleg lányok válaszát várom de bármilyen tanácsot és kritikát (akár negatív akár pozitív) szívesen fogadok :) 17/F

Jajj emberek:D ..
75kg még korántsem nevezhető kövérnek,pláne mint azt ahogy az emberünk teszi,sportol.
Egyébként szerintem nagyrészt a legtöbb lánynak tetszel,így leírás alapján nekem is,de nehéz a dolgokat leírás alapján tényleg megítélni. Ehhez beszélgetés kell,hogy a tulajdonságok tényleg "igaziak" legyenek:D
Remélem nem baj,hogy 3 hónappal később is jön egy válasz a kérdésedre :D 15l

Szerintem ez így teljesen jó, de azért még erre is azt mondom, hogy az emberről persze így us lehet véleményt alkotni, de egy leírás alapján az nem mindíg valós vélemény :)
17 l

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!