Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm sokkal szebb nálam, így nem tudok társaságban ismerkedni. Ötletek?
Figyelt kérdés
Imádom a barátnőmet és őszintén nagyon örülök neki hogy ilyen sikeres a pasik terén, de mikor együtt elmegyünk bulizni vagy bárhova mindenki csak rá nyomul. Még azt se mondhatom hogy rá a helyesek rám meg a kevésbé jóképűek mert szó szerint mindenki. Így mindig kirekesztve érzem magam és csúnyának. Eddig egy fiúm sem volt nem is csókolóztam még és már nagyon szeretnék valakit akit szeretgethetek. Mit tehetnék hogy felfigyeljenek rám?
17/L
2016. márc. 24. 16:15
11/14 anonim válasza:
Ha buliban akarsz párt keresni, ne csodálkozz, hogy CSAK a külsőre mennek a fiúk!
12/14 anonim válasza:
Mindenkinek más a szép... Te szépnek látod a barátnődet, de vannak akik szerint csak egy átlagos lány. Ne becsüld le magad, majd jön olyan akinek te leszel a legszebb :)
13/14 anonim válasza:
Az tény, hogy aki nagyon jól néz ki külsőre,arra egyből ugranak a fiúk, de hidd el egyszer mindenki megtalálja a párját. Szerintem legközelebb hívj el valaki mást magaddal, aki kevésbé "tökéletes" és akkor sokkal jobb esélyeid lesznek. :)
14/14 anonim válasza:
13-as ez nem így van,láttam már átlagos lányt,akire mennek pasik,szépség relatív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!