Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Teljesen szét vagyok esve és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen szét vagyok esve és nem tudom mit kezdjek az életemmel. Valami tanács?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. Nem vagyok nagy társasági ember. Nehezen ismerkedek meg amúgysem vagyok egy hú de helyes srác. Másfél hónapja vesztettem el a legjobb lánybarátomat aki a világot jelentette nekem és teljesen magamba zuhantam. Ő volt az aki húzott ki a sötét szakadékból de most elengedte a kezem és visszaestem. Végre kezdtem azt hinni hogy rám is rámtalált az igaz barátság, de ennek vége. Teljesen elveszettnek érzem magam és nem tudom magamat túltenni rajta. Arra meg nincs esély hogy megjavítsam a kapcsolatunkat. Azt mondanom sem kell hogy bárátnőm még sosem volt. Attól félek hogy a zárkózottságom miatt nem fogok tudni új embereket megismerni és még csak esély sem lesz rá hogy találjak egy barátot vagy esetleg egy barátnőt. Annyira egyedül vagyok

Lehet hogy ez önsajnáltatásnak tűnik de higgyétek el, hogy nem írnék ide ha látnék más kiutat.

2016. márc. 12. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha az segit, en szivesen beszelgetek veled:)
2016. márc. 12. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi lemaradt 16L
2016. márc. 12. 21:06
 3/6 anonim ***** válasza:
ezek alapján sose volt igazán melletted,csak mondta
2016. márc. 12. 21:13
 4/6 anonim válasza:

Egy igazi barát sose hagyja ott a másikat.

Ha gondolod beszélgethetünk.

2016. márc. 12. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztos nincs esély arra, hogy megjavítsd a kapcsolatotokat? Szerintem beszélj vele! Rosszabb már úgy se lehet...szerintem. Annyira sajnállak :(( Ha segít, akkor nyugodtan írhatsz nekem is üzenetet :) 14/L
2016. márc. 14. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Írj nekem is egesz nyugodtan,ha gondolod :') lelket öntök belèd.18/L
2016. márc. 14. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!