Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen szét vagyok esve és nem tudom mit kezdjek az életemmel. Valami tanács?
18 éves fiú vagyok. Nem vagyok nagy társasági ember. Nehezen ismerkedek meg amúgysem vagyok egy hú de helyes srác. Másfél hónapja vesztettem el a legjobb lánybarátomat aki a világot jelentette nekem és teljesen magamba zuhantam. Ő volt az aki húzott ki a sötét szakadékból de most elengedte a kezem és visszaestem. Végre kezdtem azt hinni hogy rám is rámtalált az igaz barátság, de ennek vége. Teljesen elveszettnek érzem magam és nem tudom magamat túltenni rajta. Arra meg nincs esély hogy megjavítsam a kapcsolatunkat. Azt mondanom sem kell hogy bárátnőm még sosem volt. Attól félek hogy a zárkózottságom miatt nem fogok tudni új embereket megismerni és még csak esély sem lesz rá hogy találjak egy barátot vagy esetleg egy barátnőt. Annyira egyedül vagyok
Lehet hogy ez önsajnáltatásnak tűnik de higgyétek el, hogy nem írnék ide ha látnék más kiutat.
Egy igazi barát sose hagyja ott a másikat.
Ha gondolod beszélgethetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!