Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fiúbol melyiket válasszam?
szakítottam a barátommal akivel 1,5 évig voltam együtt! Mikor barátnőimnek elmondtam kettő is bemutatott egy-egy fiúnak.
Telt múlt az idő és az egyikkel komoly kapcsolat lett csók flört két naponta tali stb..
De a másik is nagyon tetszik fogja a kezem olelgetjuk egymást! Tippem sincs mit tegyek mert a két barátnő egymás ellen játszanak hogy vajon kit választok! Mindegyik srácot szeretem valami miatt! Már mind ketten közel állnak ahoz hogy megkerdezzek járok-e velük! Nem akarok egyikre se igent se nemet mondani! De atverni,megbantani se! Nem tudok már semmit se vissza fordítani viszont kimaszni kimagyarazni se nagyon tudom mivel akarom is őket meg emiatt nem is! Kérlek titeket segítsetek!
Az attól függ melyikhez kötődsz érzelmileg mert mint tudjuk az hogy tetszik valaki megint más mint mondjuk ha szerelmesek vagyunk az illetőben. Én mindenképpen azt választanám akihez valamilyen szálak fűznek és a jövőképről is hasonló az elképzelésünk, akinél látok arra reményt hogy komolyabban hosszútávra tervez nem pedig futókalandot.
A másiknak viszont meg kell mondani az igazat, ha ámítod és ilyesformán magadhoz láncolod, arra se adod meg neki az esélyt hogy találjon valakit esetleges alapon magának aki boldoggá tenni ha már te nem teszed- ez nem azt jelenti megkellene szakítanod vele teljes mértékben a kapcsolatot, csak az egézséges barátság kereteit ne lépd túl vele, ne adj neki hamis ábrándokat.
18/L
Neked kéne eldönteni, hogy melyikkel tudnál elképzelni egy komoly kapcsolatot. Mert feltételezem, hogy valamelyikükkel szeretnél. Sajnos mi nem dönthetünk helyetted.
Egy borzasztó megoldás, ha egy harmadik sráccal járnál. (Itt ugye mind a kettőt meg bántod, de jó kifogás lenne.)
De próbálok még gondolkozni. Ha eszembe jut valami, írok privibe.
Sok sikert.
bocsi, de az, hogy jön ide, hogy "másoknak nem tetszik, hogy rocker"? Már ciki kifejezni a stílust ha az nem "páva"? :D már bocsi a kifejezésért..
Egyébként én is csak annyit tudok mondani, hogy azt válaszd aki jobban tetszik.. és soha ne hagyd, hogy mások vagy akár a barátnőid befolyásoljanak. Ez a te életed, te döntésed, te fogsz azzal a fiúval járni. :)
Figyeld, hogy melyik érdeklődik irántad jobban, miket mond, mennyi időre tervez veled lenni?
Pár nap alatt tényleg nehéz kiismerni az embereket, de valamennyire támaszkodhatsz a megérzésedre is.
Viszont elkerülhetetlen, hogy megbántsd az egyiket... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!