Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek a jó tanuló kockákról?

Figyelt kérdés
Elsősorban 13-16 éves lányok válaszát várnám.

2016. márc. 7. 06:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj ezekkel, de ennyiből áll a személyiséged, akkor nem valami jó.
2016. márc. 7. 06:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem nem, csak ezeken megszoktak akadni.
2016. márc. 7. 06:34
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Amíg nem okoskodik, nem untat, nem egoista és néz is ki valahogy akkor teljesen okés.
2016. márc. 7. 06:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Ettől még lehet érdekes, különleges, fura. Én is ismerek jótanuló kockát de ezenkívül extrémsportolt és vicces, imád szivatni másokat. Jófej ember és nem ennyi határozza csak meg
2016. márc. 7. 08:18
 5/12 anonim ***** válasza:
31%
A jó tanuló az nagyon jó tulajdonság, nem is ismerkednék rossz tanulókkal, de a kocka... Ízlések és pofonok de én nem szeretem ha egy fiú napi fél óránál többet ül a gép előtt (ha jól tudom azokra mondják hogy kocka akik egész nap a billentyűzetet püfölik, ha nem javítsatok ki 😂)
2016. márc. 7. 08:28
 6/12 anonim ***** válasza:
A jó tanuló tetszik. Kocka elég pejoratív jelző.
2016. márc. 7. 09:20
 7/12 anonim ***** válasza:
47%

Gondolok a jövőmre ezért ilyen pasikra hajtok,ők viszik valamire az életben.

17/L

2016. márc. 7. 10:14
 8/12 anonim ***** válasza:
én fiu vagyok de azért egy tanácsot adnék: a legjobb az arany középút ha állandóan tanulsz nem leszel nyitott másfelé görcsös leszel ami nem jo látvány ha pedig olyan laza vagy hogy majd szetcsúszol nem fogod vinni semmire hiába érzed most baromi jol magad a csajokkal... tanulj szorgalmasan de legyél mellette laza is ne legyen a tanulás mindenek felett legfeljebb egy fontos helyen :)
2016. márc. 7. 13:06
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

5-dik (fura ezt így leírni, nem számok vagyunk!) én napi két órát játszom, és suliban a kevés barátommal a játékokról beszélünk

8-dik nem túl lazának én nem vagyok mondható és igazából lányok köreibe nem is igazán jutok :(

2016. márc. 7. 16:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem ezekkel nincs bajom, de csak ez nem fog meg egy srácban.

15/L

2016. márc. 7. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!