Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit reagalnatok?
Figyelt kérdés
Ez a kerdes foleg lanyokhoz szol. Mi lenne a reakciotok ha egy idegen fiu ràtok irna azzal az okkal, hogy latott màr sokszor a suliban en aranyosnak tuntok neki es szeretne ismerkedni ?!2016. márc. 6. 16:53
1/13 A kérdező kommentje:
Es* nem en
2016. márc. 6. 16:56
2/13 anonim válasza:
Az előző barátommal így ismerkedtem meg..... Semmi jó nen sűlt belőle ki..... Lehető legrosszabb választás volt. De azért neked sok sikert kívánok!! :* :)
3/13 anonim válasza:
Mindenki máshogy reagálna.Valaki rajong a titokzatos fiúkért , van aki pedig kerüli őket.Én belemennnék az ismerkedésbe , hisz minden lány álma , hogy egy fiú aranyosnak ítéljen el.Ha te szereted a "láthatan lovagokat" akkor vágj bele!💗
4/13 anonim válasza:
Nekem fura lenne hogy miért nem suliban kérdezi
5/13 anonim válasza:
Én nagyon szívesen megismerném az illetőt :)
6/13 anonim válasza:
Szerintem is a suliba kene leszolitani mikor lathatoan ra er
7/13 anonim válasza:
Pfff... Novesz tokot es mond ezt neki személyesen 😃
9/13 anonim válasza:
Elfogadnám :)
Ha meg személyesen kezdeményezne, úgy meg mégjobban. :)
Csak bátorság! És bárhol kezdeményezel, de valahol tedd meg! ;)
10/13 anonim válasza:
Szerintem a fiú írjonrá a Lányra pl.:Facebookon
Én ismerkednék így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!