Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne jobb kedvem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne jobb kedvem?

Figyelt kérdés

Összevesztem a fiúval és pár napig még hanyagolom úgy döntöttem csak a szülinapján írok de egyre nehezebben tudom visszafogni magamat.Aludni se tudok normálisan nem tudok kikapcsolni.

Órán nem tudok rendesen figyelni mivel akkor is csak ő jár a fejembe.

Folyamatosan csak sírok és szomorkodom.Megfogok bolondulni addigra,hamarabb nem szeretnék írni mivel nem akarok nyomulós lenni.

Lenéző komenteket nem kérek.!

2016. márc. 3. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:

POntosan ugyanezen mnetem át én is

Én is sírtam, szomorkodtam órákon sorban írtam a karókat :/

De nem tudom nálam a srác magától írt nekem és érdeklődött felőlem

És hát én szerintem hanyagold a gyereket :(

Ne fuss utána!

2016. márc. 3. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Szenvedjetek csak értelmetlenül. Ez egy érett felelős gondolkodásmód.

23/F

2016. márc. 3. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Minden rosszban van valami jó!

Van valaki aki beleszól hogy kivel barátkozz?

NEm?

Akkor hajrá!

Tölts időt magadra, menj el szépségszalonba.

De ha azt összevesztem azt jelenti hogy még együtt vagytok akkor ne szenvedj mert csak neked rossz. Adj esélyt a fiúnak a javításra. Ha meg nem él vele akkor meg se érdemel téged. Légy optimista.

2016. márc. 4. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!