Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg annyira nagy kérés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira nagy kérés?

Figyelt kérdés
rólam annyit hogy élsportoló vagyok ezért sportos alkatom van és még a "normális fiú" kategóriába sorolnám magam mert nem iszom nem cigizek és nem verem át a lányokat hanem megbecsulom őket... mégis annyira nehéz találni egyáltalán olyan lányt aki nekem tetszik és akkor még mindig van hogy van barátja vagy en nem tetszem neki vagy messze van... annyira nagy kritérium hogy amellett hogy hasonlóam nem tinip*csa hanem "normális lány" amellett szép karcsú vagy sportos alakja legyen? úgy gondolom én sem nézek ki rosszul, nyilván modell sem vagyok es kondibolond se de az átlagba bőven beleférek... annyira nagy keresnek számít hogy legyen normális és karcsú is? vagy ha normalis akkor tuti kövér esetleg molett vagy teltebb? ( mind ugyanazt jelenti kinek hogy tetszik) ilyennel gyakran találkozok... persze toleráns az ember egy bizonyos fokig mind belülről mind kívülről de még így sem találok megfelelő lányt... 17/F
2016. márc. 2. 00:02
 1/10 anonim válasza:
Hiába való a kérdésed , de hidd el van olyan lány ! ;) ha meg egyszer szerelmes leszel , nem a kinézete fog érdekelni
2016. márc. 2. 00:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerinted más könnyen talál? Akik annyira nagy csajozók meg a ribiket kúrogatják vagy járnak velük aztánpofára esnek közbe megcsalják egy párszor ennyi. Keress társkeresőn, vagy menj el vannak ilyen villámrandi helyek is elvileg. Ha nem keresel nem találsz, okosan válogass ennyi. Bulin is odamehetsz hozzájuk, próbálhatsz még parkokba szerezz pár hasonló helyzetü embert vagy innen csinálj egy csoportot vagy face vagy valahol, vagy haverokkal.
2016. márc. 2. 00:37
 3/10 anonim ***** válasza:
a normális fiú iszik cigizik nem sportol és átveri a lányt... 21. század..
2016. márc. 2. 05:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Vannak ;) pl. Én is sportos vékony vagyok, meg magas is :)

Aki keres az talál :D

2016. márc. 2. 08:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja és 17/L
2016. márc. 2. 08:27
 6/10 anonim ***** válasza:

Felszínes vagy. Majd rájössz, hogy a külső nem minden. Miért, azzal mi a gond, ha kicsit molett vagy teltebb az átlagnál, de mindent megkapsz tőle, amire vágysz?

Akkor inkább választasz egy karcsú csajt, aki meg egy büdös kva és minden buliban 2-3 pasi megdugja?

2016. márc. 2. 09:59
 7/10 A kérdező kommentje:
lehet hogy felszínes vagyok bár nem hiszem hogy olyan lehetetlen dolgot "kérnék" de ha én felszínes akkor ti meg hazugok vagytok saját magatokkal szemben mert biztosan nem tudsz szerelmes lenni egy olyan lányba vagy fiuba aki szerinted nem szép vagy vonzó... persze mindenkinek más a szép meg a vonzó de ha a teltebb lányokat szereted akkor sokkal boldogabb vagy egy olyan mellett mint egy karcsú mellett merr nem érzed jol magad mellette...
2016. márc. 2. 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát,én is pontosan így gondolom mint te. A külső,a vonzódás is fontos,nem csak a belső és nem felszínesség. Nyílvám senki nem lenne együtt olyannal akitől undorodik,ezt ne is beszélje be nekem senki mert nem igaz. Mindenki olyan párt szeretne akihez vonzódik.

15/L

2016. márc. 2. 14:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Osztálytársam molett lány volt viszont rendes és jófej. Aztán összejött egy elég helyes fiúval mindenki csodálkozott a szerencséjén xD aztán fogyózni kezdett és tök aranyosak:) a fiú se cigizik meg iszik, pont mint te.

Ráb##szhatsz ha ennyire a külsőre méssz...

2016. márc. 2. 15:23
 10/10 A kérdező kommentje:
mindenkinek az jön le hogy nekem főleg a külső számít... közben odairtam hogy egy bizonyos szintig mindenki tolerans ahogy én is de amikor a csaj nehezebb mint en az undorito... hiába van bennünk sok közös ha nem mutatkoznek vele az utcán mert szégyellnem... majd ha lefogy akkor beszélhetunk... en sem azért edzek és azért figyelek a kulsomre hogy aztán beérjem egy számomra nem vonzó külsejű lánnyal... és sokkal többet számít a belső hiába baromi szep valaki ha emberileg 0 vagy nagyon tavol all tőlem (volt mar ra példa) nem megy úgy a dolog... de ahhoz hogy megismerjek valakit meg kell hogy fogjon a külseje különben sose fogok úgy nézni rá.. aztán ha beleszerettem a tolerancia határa nyilván tágul de egy jó sportos csaj sem szívesen járna egy számára nem vonzó sráccal... az hogy az most a kigyurt pasi vagy a kövér azt ember válogatja de aki nem vonz azt nem fogod szeretni... ennyi...
2016. márc. 2. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!