Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elsősorban a lányokhoz szól a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban a lányokhoz szól a kérdés. Mit szólnátok hozzá ha ismeretlenül szólítana le valaki az utcán?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Sokan gondolkodtam mostanában azon, hogy ideje lenne megismerkedi lányokkal az új városban ahol élek. Láttam már elég sok lányt akik csinosak voltak és azon töprengek, hogy mennyire lenne tolakodó ha leszólítanám az utcán vagy meghívnám egy akármire is így kezdésként.

Nem vagyok egy félős típus és a visszautasitasok sem hatnak meg igazán tehát simán lemerek szólítani bárkit, de mivel tök ismeretlen vagyok egyenlőre a városban az iskolán kívül, nem tudtam még annyira feloldódni.

Szerintetek érdemes belevágni egy ilyen projektbe?

Várom a válaszokat, ha gondoljátok megragadom az alkalmat itt is mert miért ne.. Írjatok privát üzenetet ha lenne kedvetek ismerkedni. És jöhetnek a válaszok! 😊

19/F

2016. márc. 1. 18:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Vannak elképzelések, ez tök jó 😁 Jöhetnek még a kommentek és nem vagyok sem gyilkos sem semmi hasonló 😁
2016. márc. 1. 19:58
 12/16 anonim ***** válasza:
#10-es vagyok. Nem tudom mennyire vagy jó emberismerő, de a legtöbb csajon látni, hogy kaphatóak-e az utcai leszólításra. Szóval ha ez segít valamit, próbálj olyanokhoz menni akikről nem az süt, hogy ha 2 centivel közelebb mész hozzájuk leharapják a fejed. Azért ebbe kalkuláld bele, hogy nem biztos, hogy sok ilyen lányt találsz, én mondjuk halálra ilyednék :D Persze ez függ a várostól is, gondolom Pesten nagyobb az esélye a sikernek (vidéki vagyok, ez csak tipp)
2016. márc. 1. 20:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Ez is tök jó! Oda fogok erre is figyelni. Köszi. 😁 Írjon még aki szeretne 😉
2016. márc. 1. 20:59
 14/16 anonim válasza:

nálam nagyon hangulatfüggő :) de ezt szerintem lehet látni az embereken (hogy mennyire sietnek, vagy éppen rosszkedvűek)

ha normális a srác, szimpatikus is és nem tolakodó, akkor lehet benne lennék

18/L

2016. márc. 4. 21:27
 15/16 Rebellious Dead Lady válasza:
Én is megijednék.. Bár ez sok mindentől függ..
2016. ápr. 12. 12:38
 16/16 anonim válasza:

Én nem ijjednék meg, ha leszólítanànak, főleg ha jó a dumàja a sràcnak. Nàlam viszont a dohànyzàs az nagyon visszataszító. Szerintem a ràgó nem oldja meg az ilyen problémàt..

L/21

2016. dec. 29. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!