Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Tobbi lent
Egy fiuval mar regebb ota beszelgetunk o nem itt lakik ahol en hanem 1 orat kell buszoznia hogy ide jojjon hozzam..ezen a heten meghalt az egyik ismerosom en nagyok kiborultam elmeseltem neki hogy mitortent es erre leszarta de ugy hogy irni se irt semmit ez nekem nagyon rosszul esett aztan nem irtam neki vissza meg stb...es elkezdte hogy en vadaskodok meg ilyenek es elkezdett ugy csinalni mint ha en bantottam volna meg ot es hogy majd kerjek bocsanatot..hat en ezt nem igy gondolom hogy en bantottam meg ot hanem o engem..es bocsanatot se kert meg semmi aztan tegnap elkezdett velem vitazni hogy en nem irok neki meg nem keresem holott o nem ir ha irok is megnezek es nem ir vissza es ezert is en vagyok a hibas kozben en nem tehetek rola hogy egy taplo es allandoan veszekszunk majdnem minden nap es mindig megbant es az egesz veszekedes olyan mint ha en miattam lenne kozben meg nem es este mikor jol tudja hogy megbantott akkor ram ir es megkerdezi hogy haragszok-e ra es aztan bocsanatot ker..de mar belefaradtam mindig megbant es meg en vagyok a hibas kozben meg semmit nem irok meg amikor o nem er ra es nem ir es azt szova teszem akkor mindig mondja hogy nem erek ra meg ne veszekedjek stb.. De amikor neha en nem erek ra akkor elkezd cirkuszolni meg ilyenek o balhezhat en nem..az lesz a vege ennek hogy nem fogunk beszelni azt tudom..de kivancsi vagyok a velemenyetekre hogy en miattam van az egesz meg mindenrol en tehetek? Es ti megbocsajtanatok azt hogy amikor kivagytok gyaszoltok es nem tamaszkodhatsz arra a szemelyre akiben megbiztal es azt hitted hogy o benne meglehet bizni de csalodtal..ezek utan ti olyanok lennetek vele mint azelott?
En mar rengeteget csalodtam benne es mikor mondtam neki hogy hadjuk az egeszet es nem beszelunk hiany erzetem van..
Ti mit szoltok ehhez?
Bocsi az ekezetert meg a nem epp szep megfogalmazasert es a szep kerek mondatokert..de azert remelem megertitek hogy mit akartam leirni es mit akarok kerdezni..
Elore is koszonom a valaszokat!
Nagyon erősnek kell lenned, bármennyire is gyengének érzed magad. A gyász nagyon nehéz, főleg ha hozzád közel álló személyről van szó.
Nem tehetsz róla, mert nagy teher nyomja a vállad. A családban és legjobb barátokban keress támaszt, de mindig tudd, hogy nekik is vannak problémáik és nincs mindig erejük leereszkedni hozzád.
Hat igazatok van
Mar sokszor mondta hogy majd egyszer eljon hozzam.. De szerintem nem fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!