Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy olyan fiú aki nem tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan fiú aki nem tetszik senkinek hogyan viselheti el az egyedüllétet?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nem tetszem senkinek ezért nem is beszélek lányokkal.

De nagyon szeretnék barátnőt, de jobb ha nem próbálkozom.

Nem járok sehova sem sulin kívül mert nincsenek nekem olyanok akik engem elhívnának bárhova is.

Egyre jobban kezdek bedilizni... Néha csak úgy kényszeresen elkezdek fel - alá járkálni a házban mert úgy érzem megőrülök attól hogy mindig a szobámban ülök.

Alig várom a nyarat hogy tudjak végre sportolni mert csak ez tereli el a figyelmemet, de miután hazaértem megint unatkozom.

Kondiba nem megyek köszönöm

17/f

2016. febr. 26. 09:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül lógós haverokra, barátokra, hanem társakra lenne szükséged, akikkel egy bizonyos értelmes dolgot csináltok együtt rendszeresen. Írták már páran a sportot: csak akad olyan, amiért rossz idő esetén is hajlandó lennél lemenni egy terembe...

Addig, amíg ez meg nem valósul, alakítsd úgy az életedet, hogy egyedül se unatkozz! Tűzz ki magad elé célokat, és minden energiádat fordítsd a megvalósításukra! Pl. műveld ki magad olyan témákkal kapcsolatban, amik jól jöhetnek az életben, és amikhez a neten is találsz forrásokat, ez aztán tényleg nem kerül nagy erőfeszítésbe. (Táplálkozás, technikai ismeretek, történelem, populáris kultúra, oktatóvideók arról, mit hogyan szerelj meg, stb.)

Barátok híján egyelőre fórumokon, vagy egyéb netes közösségekben is eszmét cserélhetsz a fent említett témákról, ez legalább ideig-óráig leköt, és ki tudja, még barátokat is szerezhetsz.

2016. febr. 27. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!