Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámírt, hogy szívesen megismerne de leginkább magáról beszél, felőlem alig érdeklődik, ezt mire véljem? 18/f
megismerkedtem egy lánnyal ,akivel eleinte döcögősen indult a beszélgetésünk fbn,de utána taliztunk és tökre jól kijövünk,bírom őt meg minden.Viszont kicsit zavar hogy nekem kell magamtól mesélnem magamról és ő sosem kérdez..
említsem neki h te is kérdezz már vmit.. vagy most ezt mire véljem?..
miután taliztunk egy napig nem írtam és ő írt már azonnal hogy tökre örül h taliztunk meg minden.. de vhogy fura volt nekem h nem kérdez hanem megvárja hogy magamtól mondjam el a dolgaimat neki kérdezés nélkül... ezt megemlítsem neki,hogy ő is kérdezhetne felőlem és nem csak én felőle?
Lehet zavarban van, vagy lehet nem az a kíváncsi típus.
Én megemlíteném neki, hogy kérdezhet nyugodtan, persze diszkréten. pl.: Kérdezhetsz tőlem nyugodtan, nem haragszom meg érte. (mosoly)
Én is ilyen voltam. Minden érdekelt a másikról. De valamiért sose tudtam mit kellene kérdezni. Csak szerettem ha az illető mesél magáról, úgy is azt mondja, amit fontosnak tart.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!