Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehezíti ez a pártalálást?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezíti ez a pártalálást?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szerencsére apámék nem köcs.ögnek neveltek, szóval eléggé más stílusom van egy-két mai sráctól(kislánytól). Általában rockot, azon belül is metált hallgatok, majdnem kopasz vagyok(teljesen azért nem, nem állna jól.), rasszista, amit nem is próbálok elrejteni, illetve nem nézem jó szemmel a divatmajmokat.

Azért gondolom, hogy igen, mert eddig nem nagyon volt barátnőm, mindenki az ecsetekre bukik a környezetembe sajnos. Pedig aztán nem vagyok egy bunkó, tahó srác. Jól tanulok, szeretek olvasni, nekem a kikapcsolódás egy zuhanyzással, esti olvasással, esetleg sportolással sokkal jobban esik, mintha okádásig innám magam. Vannak életcéljaim, amikért küzdök is. Én még egy párkapcsolatban a szeretetet keresem, illetve az együttlétet. Értem ezalatt az együtt alvást, közös programokat stb.. Talán kicsit az önbizalomhiányom is bekavarhat, pár éve még egy közel 100 kilós srác voltam, ami nagyon zavart, azóta lefogytam 70-re, kondiból visszaszedtem 10 kilót, szóval most vagyok olyan 80. Minden nap sportolok, napi 2-3 órát, viszont egy kis faluban élek, kb 5-re érek haza mindig, így nehezen tudok elmenni bárhova ismerkedni.

Szerintetek mit kéne tennem, hogy ez változzon ? Lányokat próbálgattam leszólítani, de mint mondtam mindig elhajtottak és csorgatták a nyálukat egy 40 kilós "fiú" után.

18/F

2016. febr. 19. 09:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
A körülményeid nehezítik, igen. A "leszólítás" nem az igazi. Kellene társaságba járni, és normálisan ismerkedni és majd alakul. Hogyan tanulsz tovább? Talán kollégiumban fogsz lakni, és akkor ez jobban alakul.
2016. febr. 19. 09:28
 2/19 A kérdező kommentje:
Igen, koleszba, Pécsre. Talán ott jobban fog menni, nagyobb város, aztán kitudja, amilyen szerencsém van talán még ott se találok normális lányt :)
2016. febr. 19. 09:36
 3/19 anonim ***** válasza:

- biztos, hogy jobb lesz. De egy kicsit pesszimista hangulatban vagy: "amilyen szerencsém van talán még ott se találok normális lányt". Majd elmúlik, és addig ne hozz döntéseket, mert nem lesznek jók. Nézd csak ezt a kisfilmet:

https://www.youtube.com/watch?v=xw35En0ER5A

2016. febr. 19. 09:49
 4/19 A kérdező kommentje:
Most kaptam egy kosarat egy olyan lánytól, aki "hitegetett". Szemezés közben folyton mosolygott, beszélgetés közben is folyton mosolygott, 2 éves képeimet lájkolgatta, aztán mégis lekoptatott. Pedig volt egy csomó közös témánk, ő is olvasott, volt hogy órákat eldumáltam róla vele...
2016. febr. 19. 09:51
 5/19 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy valószínű rossz embereknél próbálkoztál, hidd el szerintem egy normális értékrendű 18 éves lány szóba nem állna egy "40 kilós" fiúval. Leginkább a "kislányok" vannak kibékülve az ilyen gyökerekkel. Legalábbis én ezt tapasztalatból mondom. Járj olyan környezetbe ahol, szerinted normális lányokat találsz, ezalatt olyan helyeket értek amik iránt te is érdeklődsz.:) De ehhez tényleg kell, hogy kicsit kimozdulj, nyitott lény több dolog felé.
2016. febr. 19. 09:58
 6/19 A kérdező kommentje:
Talán az nehezíti meg nagyon, hogy nem mozdulok ki. A falunkban kb 1 lány van, aki meg pont nem jön be, tipikus ellentétem. Könyvtárba nem járok, anyámnak több mint 3000 könyve van itthon, szóval mindent megtalálok ami kell. Kondiba jártam egy időbe, de most inkább szálkásítok, ahhoz meg a garázsban berendeztem egy kis helyiséget, bordásfal, húzóckodó, ilyenek, szóval csak a suliig meg haza mozdulok ki, vagyis akkor vagyok közösségben. Hétvégente nem nagyon járok el bulizni, néha haverokhoz házibuliba, mert ott tudom, hogy nem valami elektronikus zaj fog menni.
2016. febr. 19. 10:49
 7/19 anonim ***** válasza:
Ha tényleg kapcsolatot akarsz akkor muszáj lesz erre-arra eljárnod, otthon üldögélve nem fogod megtalálni a számodra megfelelő lányt.:)
2016. febr. 19. 11:27
 8/19 anonim ***** válasza:
te korodban még hülyék a lányok, majd 23-26 éves korodtól lesznek értelmes nők akik már nem a divatmajom szépfiúkra buknak, hanem a megbízható férfiemberre.
2016. febr. 19. 12:17
 9/19 anonim ***** válasza:
gyűjts jogsira és vegyél valami párszázezres verdát mihamarabb hogy mobilizálható legyél, az sokat jelent.
2016. febr. 19. 12:23
 10/19 A kérdező kommentje:
A lóvé már megvan rá, csak a nyarat várom. Viszont a tanulmányom elsőbbséget érez, szóval majd meglátom, hogy hogyan fog ez kijönni anyagilag :D Az a baj velem (igaz még nem sokszor vezettem autót), hogy nekem valahogy szokatlan, nem érzem magam biztonságban, talán mert vezetés közben nem látom be úgymond az egész autót, vagy nem tudom miért. Nekem a motor sokkal inkább komfortosabb, sokan furcsállják, de ez van. Lehet ha meglenne a jogsi máshogy gondolkodnék.
2016. febr. 19. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!