Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezíti ez a pártalálást?
Sziasztok, szerencsére apámék nem köcs.ögnek neveltek, szóval eléggé más stílusom van egy-két mai sráctól(kislánytól). Általában rockot, azon belül is metált hallgatok, majdnem kopasz vagyok(teljesen azért nem, nem állna jól.), rasszista, amit nem is próbálok elrejteni, illetve nem nézem jó szemmel a divatmajmokat.
Azért gondolom, hogy igen, mert eddig nem nagyon volt barátnőm, mindenki az ecsetekre bukik a környezetembe sajnos. Pedig aztán nem vagyok egy bunkó, tahó srác. Jól tanulok, szeretek olvasni, nekem a kikapcsolódás egy zuhanyzással, esti olvasással, esetleg sportolással sokkal jobban esik, mintha okádásig innám magam. Vannak életcéljaim, amikért küzdök is. Én még egy párkapcsolatban a szeretetet keresem, illetve az együttlétet. Értem ezalatt az együtt alvást, közös programokat stb.. Talán kicsit az önbizalomhiányom is bekavarhat, pár éve még egy közel 100 kilós srác voltam, ami nagyon zavart, azóta lefogytam 70-re, kondiból visszaszedtem 10 kilót, szóval most vagyok olyan 80. Minden nap sportolok, napi 2-3 órát, viszont egy kis faluban élek, kb 5-re érek haza mindig, így nehezen tudok elmenni bárhova ismerkedni.
Szerintetek mit kéne tennem, hogy ez változzon ? Lányokat próbálgattam leszólítani, de mint mondtam mindig elhajtottak és csorgatták a nyálukat egy 40 kilós "fiú" után.
18/F
- biztos, hogy jobb lesz. De egy kicsit pesszimista hangulatban vagy: "amilyen szerencsém van talán még ott se találok normális lányt". Majd elmúlik, és addig ne hozz döntéseket, mert nem lesznek jók. Nézd csak ezt a kisfilmet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!