Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, mit gondoltok a 60-70...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondoltok a 60-70 kg-s lányokról?

Figyelt kérdés

2016. febr. 16. 18:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezzel túl sokat nem mondtál! Lehet egy lány 160 centisen 70 kilós, azaz kövér, és lehet egy lány 180 centisen 60-70 kilós, úgy, hogy nem kövér, hanem telt.

Ha egy lány 175-180 centisen 60-65 kilós, de úgy, hogy az a súly nem undorítóan hájassá teszi, hanem jól oszlik el és kiemeli a nőiességét, akkor szerintem nincs is vele semmi baj, sőt! De ha egy 155-160 centis 70 kilóslányról beszélünk, az már nem okés, vagy keressen hasonló fiút magának.

18F

2016. febr. 21. 14:55
 12/13 Emberek ***** válasza:

Ezek az adatok így nem túl sokatmondóak. Előző barátnőm 60-62 kiló volt, mellette 165 centi, és nem volt kövér. Oké, nem is volt nádszálvékony leányka, de volt egy jó alakja :)

Ebből kiindulva lehet bármi. Lehet egy jól kinéző, tényleg jó alakú lány, de lehet ugyanakkor egy kissé elhízott is. Szóval ezzel nem mondtál sokat. Mint ahogy a magassággal sem, mivel nem említetted milyen magassághoz társul ennyi kiló.

2016. febr. 21. 15:26
 13/13 anonim ***** válasza:
160 cm magas vagyok és 64 kg,és BOLDOG! :) Van barátom,aki úgy szeret engem ahogyan vagyok,és elfogad,nem akar megváltoztatni! Szeretem magam így,és soha senki kedvéért nem változnék meg! Lehet,hogy barátom van,de még mindig van egy két srác ismerősöm aki mondja,hogyha nem lenne párom megpróbálná velem,és oké lehet egoistán hangzik,de kedves és megértő vagyok. És lehet van,akinek ez mostanában számít.:)
2016. márc. 4. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!