Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek manapság már tényleg csak a külső számít, semmi egyéb?
Hjajjj...
Nem. Nem mindenkinek. És nem kell feltétlenül rondának lennie egy lánynak, hogy ne legyen felszínes. De általában itt nem hisz a többség úgysem nekem ezzel kapcsolatban.
A volt barátommal is így volt. :'DD itt elkezdett vitatkozni velem, hogy de így meg úgy... Mondom ha nem hiszed, akkor sajnálom, nem vitatkozom rajta többet. De amúgy utána nagyon jól elvoltunk, aranyos volt, kedves, stb. Egyszóval egy normális fiú volt, amilyen ritka faj a társadalmunkban. Beleszerettem, mégha a többség szerint nem is rendelkezik túl előnyös külsővel... Össze is jöttünk. Elhittem, hogy szeret. Aztán egyszer csak meggondolta magát és inkább keresett egy ribit, aki semmi másra nem alkalmas kúráson kívül. Úgyhogy azok a Fiúk, akik normálisnak tűnnek, azok csekély része az, aki tényleg önmagát adja :D
Szóval fordítva is igaz az, hogy felszínesek az emberek. Nemtől Függetlenül.
Elfogadtam, piszkosul szerettem, mindenestül és... neki egy színjáték volt. Mégha valami bányarém lennék... De nem. És ha nem tetszettem volna neki akkor mi a szent francért akart engem?
A normális lányok megszívják. Akik tudnak szeretni, azokban könnyű fájdalmat okozni, mert van minek összetörni bennünk...
Háát én úgy vagyok vele hogy Külsőő de belsőleg ne legyen nyálas...ezért nem is igazán találok ízlésemnek való fiút
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!