Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kezdjek el vele beszélg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek el vele beszélgetni?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy lány facebookon aki nagyon tetszik nekem de nem tudom hogy hogyan közeledjek felé mit írjak neki elsőnek meg ilyenek

2016. febr. 6. 23:44
 1/4 MIno12345 válasza:
Igazabol ez attol fugg hany eves vagy te es hany eves a lany meg amugy facebookon nem tul elonyos ismerkedni ki tudja ki van a profilkep mogott :D erdemes lenne szemelyesen is megismerni es egyebkent egyszer nekemis bejott egy lany es amikor nem tudtam hogy hogyan irjak ra irtam egy smilet vagy valami baromsagot es irtam hogy nem ide akartam es elkezdtunk beszelgetni egyszer volt olyan hogy irta hogy ois igy szokott masokra rairni :D de nem volt semmi beszelgettunk tovabb :D
2016. febr. 7. 00:05
 2/4 A kérdező kommentje:

18 éves vagyok ő meg 17

én is gondolkoztam ezen csak szerintem elég hülyén jön le hogy férre nyomok és úgy írok rá de lehet egy próbát megérne csak a témával vagyok nagyon bajba

2016. febr. 7. 00:18
 3/4 MIno12345 válasza:
Hat hogyha csak facebookrol ismered ugy eleg nehez a tema :D
2016. febr. 10. 23:30
 4/4 #csokibácsi válasza:
Ha személyesen ismered tegezd és vicces de kedves dolgokat írj neki.De ha nem ismered személyesen előbb próbáld meg megismerni.
2016. márc. 28. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!