Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire facebookon kell élni az életet?
Figyelt kérdés
Nagyon sok pár ismerősömnél láttom,466466-posztba,hogy jaj de szeretlek és írja a másik,hogy nem én jobban.Meg minden képéhez oda a srác,hogy jaj de szép vagy életem meg,hogy szereti.Csak szerintem ez nem tartozik nézőközönség elé?Szerintem az ilyen csak az adott pára tartozik nem kell mindennap kiírni,hogy így szeretlek meg úgy szeretlek.Hanem éreztetni kell.Persze tudom,hogy ők dolga mit tesznek ki de csak szerintem szánalmas,hogy utána pedig mindenek elhordják egymást ha szakítanak.2016. febr. 2. 20:32
1/3 anonim válasza:
Ez szerintem is gáz, de nem mindenki ilyen - szerencsére.
Legalábbis az én kapcsolataimnak az égvilágon semmi nyoma nincs facebookon.
2/3 anonim válasza:
Nagyon gáz. Sose értettem miért jó. Mi a barátommal még azt se raktuk ki hogy kapcsolatban vagyunk egymással. Amúgy ez nem csak a pároknál van én a másik falára kiposztolok ezt meg azt sem értem, meg amikor házastársak fb falon köszöntik fel egymást a szülinapokon! Gondolom élőben is megteszik de akkor meg minek? A világnak látni kell hogy mennyire szeretik egymást meg milyen jó az életük...
3/3 anonim válasza:
Ezért nem is volt és nem is lesz soha fecebook-om...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!