Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szép gesztus, hogy egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép gesztus, hogy egy ilyen embert is a barátomnak tartanék?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam,hogy milyen lenne ha mozgáskorlátozott barátom lenne haveri szinten.Sokan elítélik őket pedig nem szabadna szerintem ők közöttük is van kedves és aranyos lehet,hogy jobb fej mint egy egészséges ember.Vannak itt az oldalon ilyen problémával,küzdenek?Nagyon szívesen beszélgetnék egy ilyen helyzetben lévő emberrel.(: Érdekel a téma,hogy éli az életét stb.
2016. febr. 1. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne azért legyen valaki a barátod, mert mozgássérült vagy sem. Inkább személyiség alapján.
2016. febr. 1. 20:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy szívesen megismernék egy ilyen embert mivel érdekel a személyisége is megszeretném nézni,hogy átlag embernél aranyosabb -e.(:
2016. febr. 1. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
szépnek szép de az emberek nem gesztusból/szánalomból barátkoznak hanem szimpátia VAGY ÉRDEK alapján
2016. febr. 2. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Mit számít a gépen egymásnak írás szempontjából hogy különben mozgássérült?

Vagy sétálni is mennél vele? Hol élsz?

2016. febr. 12. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!