Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk melyiket ítélnétek el hamarabb?
Figyelt kérdés
Melyik lányt ítélnétek el hamarabb?
Aki nem mostanában de 13 évesen lefeküdt a pasijával nem úgy mint a mai fiatalok,hogy menőségből és utána minden héten mással hanem az eset után kerek három évig szerette akivel történt a nagy esemény.
Vagy egy olyan lányt akiről falatnyi melltartós kép kering a neten.
2016. jan. 23. 22:36
11/19 anonim válasza:
ja és utolsó vagyok igaz nem fiú vagyok de azért gondolom egy lány véleménye se utolsó ebben a témában :D
13/19 A kérdező kommentje:
Azért lehet kúlturáltan is válaszolni.
2016. jan. 23. 23:12
14/19 anonim válasza:
Ahogy normális korban elkezdeni a szexuális életet is.
Szégyen.
Sajnálom.
15/19 anonim válasza:
Igen az elsőt mert a második kirakja magát de nem dughamar... Az hogy felrak sok kepet nem azt jelenti hogy ribi csak ugy viselkedik... Viszont ha az elso csak eggyel csinálta viszont a másik tobbször csak annyi hogy később akkor eggyértelmű h a második elitélendőbb!
16/19 anonim válasza:
Hát nekem ez fura. Távol áll tőlem, hogy még most lassan 15 évesen is lefeküdjek valakivel.. pfff.. Hát igen.. mások az erkölcsi normák, de ilyen az élet. Ja meg az anyukám is csalódna bennem. Engem nem így nevelnek, de mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit csinál, mikor, hol, és kivel. :) Szóval én nem ítélnék el senkit.
18/19 anonim válasza:
Mindkettőt, főleg, ha mindkét alanyunk 13-14 éves...
Elég elcseszett korosztály vagytok!
19/19 anonim válasza:
abszolút a 17 essel értek egyet, mégha viccből is írta. Kik vagytok ti hogy elitéljétek más ember életét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!