Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen testalkattal lesz esélyem fiúknál? Elégé sokat szenvedek az alakom miatt.
Képet privibe küldök de csak annak aki nem sértően írja le a véleményét még akkor is ha nem jövök be neki.(:
Kort írjatok.
Mindenkinek más alkat jön be, és ez így van jól. Nekem a vékony, edzős lányok jönnek be, mivel én is heti 4-5x járok kondiba, futni stb, azaz ő is jártas a hobbimba, ami jó. Lehet a szomszédnak a molett lányok jönnek be, mert csak. Szóval nem kell félned, a párkeresésben csak 20-25 éves kor alatt hátrány ha valaki elhízott, mivel mostanában vagy magasat ugranak a páwák, vagy kiengedték őket az állatkertből. :D Hidd el normális fiúknál, akik nem töltenek a tükör előtt órákat csak a hajuk igazgatásával, nem lesz hátrány. Egy kép jöhetne csak így elképzelésnek, hogy mégis milyen az a testalkat (gondolom kissé túlsúlyos, de ti lányok képesek vagytok a +5 kilót is 80-nak felfogni), esetleg tippeket is tudnék adni a diétához, ha meg sovány vagy, akkor az edzésekhez. Hidd el pár év alatt formába lehet magadat hozni. :)
18/F
Én kértem a napokban képet de nem kaptam
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!