Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz esélyem valakinél?
Fogadd el önmagad, mert van, amin nem fogsz tudni sosem változtatni. Azért meg ne kínozd magad különböző fogyókúrás hülyeségekkel, hogy a mai lányok többségére hasonlíts. nézd pozitívan a dolgot: különbözöl tőlük!
Amúgy meg nem a külső számít. Mindenki talál magának egyszer valakit, aki nem azért van vele, mert így vagy úgy néz ki, hanem azért, mert TE tetszel neki, nem az, amilyen kívülről vagy. :)
Nekem bejönne, ha fiú lennék :D
Egyébként az osztályomból egy külsőre hozzád hasonlónak van a legnépszerűbb és leghelyesebb barátja.
Triste corazon igen is van olyan aki örökli és van olyan is hogy eszik egy nap egy gyumolcssalatat és hizik attól is... Szóval ne legyél ennyire ....!
A 42 kilós 158 centis csajnak meg üzenem hogy én nem koptattam le csupán én nem tetszettem neked ezért elég beteg storyt kitaláltál magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!