Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Botu kérdése:
14-17 éves lányok milyen fiút kerestek? Van valamilyen gyengétek (pl. kék szem)?
Figyelt kérdés
2016. jan. 18. 23:08
1/18 Fruzs33 válasza:
Én a barna szemű fiúktól indulok be,de a legfőképp a személyiségtől,és a belső tulajdonságai a fontosak,meg az,hogy ne legyen sokkal magasabb nálam,1-2 centiméter még belefér,csak mivel alacsony vagyok,ne létrahosszú legyen.
3/18 anonim válasza:
Nekem a barma szem jön be szőkésbarna hajjal. Vagy a sötét haj, rideg szem és világos szem. Ne legyen bunkó és ha engem szeret akkor más lányoknak ne írjon nyálasan... Áljon ki magáért és ha kell értem is
4/18 anonim válasza:
Szeressen es kesz...de azert jo lenne ha magasabb lenne nalam, meg inkabb barna haj. 14L
6/18 anonim válasza:
én a szép kék szemeket imádom :) hajszín mindegy, és jó hogy ha magasabb mint én. de az igazán lényeges az az hogy szeressen. számíthassak rá, legyen őszinte és kedves, de ne túl nyálas. nekem csak ez az ami számít de egy ideje mégis egyedül vagyok :P lehet h túl sok az elvárásom... 14/l
7/18 anonim válasza:
Nekem a magas fiúk jönnek be :) 17/L
8/18 anonim válasza:
Nekem a szőke(nem festett), kék szemű fiúk tetszenek:)És fontos, hogy magasabb legyen nálam.
9/18 anonim válasza:
A kinézet nekem mindegy bármilyen típustól be tudok indulni. Legyél kedves vicces állj ki magadért. Merj leszólítani lányt és flörtölj vele,azaz kezdeményezz ez már egy jó pont.Mindig tudj miről beszélni és hallgasd meg a lányt is. Vedd észre ha egy lány jeleket küld hogy tetszel neki.
10/18 A kérdező kommentje:
Aki szeretne ismerkedni az irhat.
2016. jan. 19. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!