Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek normális fiúk? 16l
Rám is igaz lenne minden, csak a jó tanuló nem :D
Meg hát ha metróval utazol akkor Pesti vagy, az tőlem messze van úgyis ;)
Amúgy ha nincsenek ismerkedési gondjaid élőben, akkor oké hogy nem ismerkedsz neten, de ha vannak, akkor próbálkozz szerintem, nincs vesztenivalód :) igaz, van pár hülye aki nem a legjobbat akarja, de ha odafigyelsz találhatsz rendes fiút :)
16 vagyok illetve idén leszek 17.
Normális vagyok nem mai páwa,swag,yolo ecsetejű homár.
Én egy olyan lányt keresek aki nem pláza cica.
Tisztelem és becsülöm a nőket és megvédem őket ha a helyzet úgy kívánja. Persze engem nem veszne észre csak a mai menő tiniket. :/
Az udvariatlanság, a tiszteletlenség és sok más dolog nem nemi kérdés, mindkét oldalon megvan. Frusztráltak az emberek, sok olyan dolgot tartanak fontosnak, ami valójába nem az. Önismereti és stresszkezelési, életvezetési gondjaik vannak. Nagyon sokan kudarc-orientáltak, így a jót eleve észre se veszik. Így szépen keseregve elmennek egymás mellett a "normális emberek", és mindenkiben csak azt nézik, hogy miért nem normális, mi a hibája. Ezzel szépen megerősítik azt az elképzelésüket, hogy nincsenek normális fiút, lányok, férfiak, nők... És napról napra szaporodik ez a kérdés itt is.
mellesleg eleve több okból is szerencsétlennek tartom a normális kifejezést.
Normális szó jelentése: átlagos.
Átlagos ember nem létezik.
Én nem elégednék meg egy normális társsal, kicsit konkrétabban fogalmaznám meg a vágyaimat, csak sokan ezzel sincsenek tisztában, és így elég nehéz megfelelni nekik.
Mellesleg az internetes ismerkedés sem megvetendő, csak kellő körültekintéssel és kitartással kell kezelni, mert tényleg sok futóbolond van itt. Viszont ismerek nem egy olyan embert, aki így találta meg az igazit, és évek óta boldog házasságban élnek. Persze nem az első férfi volt az igazi, nem egy hónap alatt jött össze, de összejött. A kudarcokból meg le kell vonni a tanulságot.
Visszatérve rád, nálad is azt látom, hogy akarsz is valamit, meg nem is. "Még nem is nagyon szeretnék járni senkivel csak hát mi lesz évek múlva"... Minden napnak megvan a maga terhe és szépsége, ha a jövő gyötrelmét viseled ma, sokkal kevésbé vagy képes észrevenni a ma szépségét, és ez évek múlva is igaz lesz. Ez, az miatt nem fogod észrevenni az igazit, pl. mert azon kattog az agyad, hogy nincs egy normális egyetem, aztán munkahely...
Talán ha úgy fogalmaznád meg a kérdést, és azt mondogatnád magadban, hogy hol van a nekem való... akkor nem beszűkülne, hanem kitárulna a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!