Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert jonnek be a 25-31 eves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert jonnek be a 25-31 eves pasik?

Figyelt kérdés

Nyaron kavartam egy 28eves pasival es azota ugy erzem,hogy inkabb olyankoruakkal lennek. Ez miert lehet normalis gyermekkorom volt apumat imadom de apalanya szeretettel nyugi. Szoval nem ilyen apakomplexus dolog van a dologban. 25-31 eves pasik ti mit gondoltok. Kezdenetek ilyen 16-17 eves lanyokkal? Mondjuk tobbre is tehat kapcsi vagy kavaras vagy egyeltalan ra se neznetek ugy? Szerintetek ez sok korkulombseg?

Koszi a normi valaszokat!

Esetleg tapasztalatok fiuk lanyok akiknek volt ilyen kavarasa vagy kapcsija. Nagyon koszi.

16L

2016. jan. 17. 01:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
szoval apád meik haverja jön be?
2016. jan. 17. 09:56
 12/21 anonim ***** válasza:

# 3:

Azt se ítéled el, ha egy 16 éves fiú jön össze egy 25-31 éves nővel?

Mert ahogy a 16 éves fiúk, úgy az ugyancsak ennyi idős lányok nagy része is nagyon éretlen. (Én most szellemi érettségre/éretlenségre gondolok.) Tehát egy 16 éves fiú, aki érettebb a kortársainál, ugyancsak nehezen talál közöttük neki megfelelő lányt, így elkezdhet az idősebbek között keresgélni.

2016. jan. 17. 10:19
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

#12 Nem ítélem el. Egyik legjobb haveromnál 8-9 évvel idősebb a barátnője, ő sem talált a kortársai között azonos szellemi szintűt.

Mondjuk, az más kérdés, hogy egy ilyen kapcsolat buktatói mikor jönnek elő, miben nyilvánulnak meg... Egyrészt, a nők általában hamarabb "öregszenek". Másrészt pedig könnyen lehet, hogy egy 30 körüli nő számára tökéletes párt "nevel" egy fele annyi idős srácból. Számomra ilyen helyzetben az lenne inkább elgondolkodtató, hogy egy 30 éves nő mit eszik egy 16 éves fiún. Egyből valami rosszra gondolnék, hogy valamelyiküknél nem stimmel valami. Ha én a 17 évemmel csak egyenrangúként tudnék kezelni kapcsolat terén egy korombelit, nem tudnék rá felnézni, mint férfi, akkor egy felnőttnek ez hogy menne? Pedig szerintem fontos. A pasiknak mindig is maradnak gyerekes dolgaik, szerintem ez aranyos. Viszont nem mindegy, hogy valaki még gyerek, vagy gyerekes. Lehet, sőt, biztos, hogy az idősebb nők között is akad nagyon laza, komolytalan típus. Na, úgy működhet. :) De hétköznapi esetben egy 16-18 éves fiú számára olyan lehet egy jóval idősebb nő, mintha az anyja lenne. Egyéntől függ, ki mennyire "tűri" ezt. Van aki jobban befolyásolható, van akit ez hosszú távon megfojtana... :) Szerintem (hétköznapi esetben, nem túl "furcsa" emberkéknél) kell az, hogy a férfi legyen az idősebb, a "felsőbbrendű" a kapcsolatban. Azért, mert a két nem kiegészíti egymást. :D Barátom rettentő okos, talpraesett, időnként mégis tudok vele "anyucis" lenni. Ezt igényli is, de tudom, hogy ha nagyon olyan lennék, túl sok mindenbe szólnék bele, ő elmenekülne... :D Kissé eltértem a tárgytól... Az a lényeg, hogy szerintem egy 16-18 éves fiú max. 25 éves nővel jöjjön össze, ha hosszú távon szeretné, hogy jól működjön a dolog. Később, mondjuk 25 éves pasi 35-40 éves nővel már inkább működőképes lehet. De szerintem 16-18 éves srác 30 éves nővel... a nemek sablonos gondolkodásmódját figyelembe véve nem az igazi. Kivétel persze itt is adódhat, mint mindenütt. :D Na meg, azért ebben a korban fordított esetben sem sokkal jobb a helyzet. Nagyon-nagyon sok múlik a fiatalabb szellemi szintjén. 17/L

2016. jan. 17. 11:02
 14/21 anonim ***** válasza:
56%
Kicsit sok itt a pedofil.
2016. jan. 17. 13:37
 15/21 anonim ***** válasza:

"Mondjuk, az más kérdés, hogy egy ilyen kapcsolat buktatói mikor jönnek elő, miben nyilvánulnak meg..."

Az idősebb férfi - fiatal lány kapcsolatnak is ugyanígy megvannak a buktatói.

"Egyrészt, a nők általában hamarabb "öregszenek"."

Ezt hogy és mire érted?

"Számomra ilyen helyzetben az lenne inkább elgondolkodtató, hogy egy 30 éves nő mit eszik egy 16 éves fiún."

Ezen a fordított esetben is el lehetne gondolkodni: Vajon mi tetszik egy 30 éves férfinak egy 16 éves lányon? Én itt is egyből valami rosszra gondolnék...

"Ha én a 17 évemmel csak egyenrangúként tudnék kezelni kapcsolat terén egy korombelit, nem tudnék rá felnézni, mint férfi, akkor egy felnőttnek ez hogy menne?"

Szerintem egy normális kapcsolatban egyenrangúak a felek, úgyhogy nem tudom, miről beszélsz.

"Lehet, sőt, biztos, hogy az idősebb nők között is akad nagyon laza, komolytalan típus. Na, úgy működhet. :)"

És ha a fiú egy, az átlagnál sokkal érettebb fiú, és a nő is egy komoly ember, úgy miért ne működhetne?

" De hétköznapi esetben egy 16-18 éves fiú számára olyan lehet egy jóval idősebb nő, mintha az anyja lenne."

De hétköznapi esetben egy 16-18 éves lány számára olyan lehet egy jóval idősebb férfi, mintha az apja lenne.

"Szerintem (hétköznapi esetben, nem túl "furcsa" emberkéknél) kell az, hogy a férfi legyen az idősebb, a "felsőbbrendű" a kapcsolatban. Azért, mert a két nem kiegészíti egymást. :D"

Egyenrangú kapcsolat szerinted nem működhet?

"Az a lényeg, hogy szerintem egy 16-18 éves fiú max. 25 éves nővel jöjjön össze, ha hosszú távon szeretné, hogy jól működjön a dolog."

Lehet, hogy igazad van, de akkor ez fordítva is igaz, 16-18 éves lány is max. 25 éves férfival jöjjön össze, ha hosszú távon jót akar. Persze, nagyon kevés kivétel szerintem akadhat mindkét oldalon, ahol a kapcsolat ennél is nagyobb korkülönbséget is kibír. De mint mondtam, nagyon kevés, és mindkét oldalon, nem csak az idősebb férfi - fiatal lány felállásban.

"De szerintem 16-18 éves srác 30 éves nővel... a nemek sablonos gondolkodásmódját figyelembe véve nem az igazi."

Talán kevésbé kellene sablonosan gondolkodni. :D

"Na meg, azért ebben a korban fordított esetben sem sokkal jobb a helyzet. Nagyon-nagyon sok múlik a fiatalabb szellemi szintjén."

Végre, valamiben egyetértünk. :)

2016. jan. 17. 14:03
 16/21 anonim ***** válasza:

A fiatal pasi, idősebb nő felállás szerintem azért működhet kevesebb eséllyel, mert mindkét nemnek megvannak a sajátosságai. Ilyen esetben nem biztos, hogy jó hatással vannak egymásra... A "sablonos" gondolkodásról meg annyit, hogy igenis vannak hasonló igényei, tulajdonságai az azonos neműeknek. Nem mindenkiben, de a legtöbbekben megvannak ezek. Ez is egyénfüggő.

Abban egyet értek, hogy a fordított esetnek is megvannak a buktatói. Csak kevesebb... Többek között pont ezért, mert a nők hamarabb "öregszenek". Legalábbis a legtöbb. Ott vannak pl. a szexuális igények... Nem egy olyan nővel beszéltem, aki ilyen téren szülés után teljesen megváltozott. Egy fiatal pasi általában, meg mint a nyulak...

"Ezen a fordított esetben is el lehetne gondolkodni: Vajon mi tetszik egy 30 éves férfinak egy 16 éves lányon? Én itt is egyből valami rosszra gondolnék... "

Nem feltétlen. Itt jönnek szóba a nemek sajátosságai. Egy nő olyan partnerre vágyik, aki mellett biztonságban érezheti magát. Egy férfinek büszkeségérzetet ad, ha a párját óvhatja.

"Szerintem egy normális kapcsolatban egyenrangúak a felek, úgyhogy nem tudom, miről beszélsz."

Sok mindenben igen. De nem egy férfit zavar, amikor a nőnek magasabb a végzettsége, fizetése, stb... Vannak bizonyos normák, amikhez sokan még manapság is igazodnak.

"És ha a fiú egy, az átlagnál sokkal érettebb fiú, és a nő is egy komoly ember, úgy miért ne működhetne?"

Ez egyike azon esetnek, ahogy működhet. Nem is azt mondtam, hogy semmi esély rá. Csak akkor már, egy rendkívül intelligens nő, akinek még semmi defektje sincs, előbb választ magának egy hasonló kaliberű korabelit. Sőt, az ilyen nők már nagy eséllyel foglaltak.

"De hétköznapi esetben egy 16-18 éves lány számára olyan lehet egy jóval idősebb férfi, mintha az apja lenne. "

Dehogy is. :D Pont azért, mert a pasiknak mindig is lesznek gyerekes dolgaik. Ha a lány jól kezeli ezeket, és a férfi is felnőttként tekint a csajra, egyáltalán nem olyan.

"Egyenrangú kapcsolat szerinted nem működhet?"

Korábban megválaszoltam. Ha minden egyenlő, az is működhet, de ez ritka.

"Lehet, hogy igazad van, de akkor ez fordítva is igaz, 16-18 éves lány is max. 25 éves férfival jöjjön össze, ha hosszú távon jót akar. Persze, nagyon kevés kivétel szerintem akadhat mindkét oldalon, ahol a kapcsolat ennél is nagyobb korkülönbséget is kibír. De mint mondtam, nagyon kevés, és mindkét oldalon, nem csak az idősebb férfi - fiatal lány felállásban. "

Ebben szintén egyet értünk.

Szerintem maradjunk annyiban, hogy működhetnek ezek a kapcsolatok, de nagyon ritka, főleg ami tartós is. Sok volt az általánosítás, de ezek a legtöbb emberre igazak is. Tényleg sok mindenen múlik, na... Írhattam volna szimplán azt is, hogy az egyénektől függően működhet, csak valamivel indokolni is kellett. :P

17/L

2016. jan. 17. 14:46
 17/21 anonim ***** válasza:
#15 Ott a Pont!
2016. jan. 17. 15:14
 18/21 anonim ***** válasza:
52%
Én már 21 évesen elgondolkoznék azon, hogy összejöjjek-e egy 16 éves lánnyal.....Részben azért, mert ilyen szánnivalóan viselkednek, mint te...
2016. jan. 17. 16:24
 19/21 anonim ***** válasza:
A legjobb korosztály. Imádom. 30/F
2016. jan. 18. 09:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Kezdenék. 31+
2016. febr. 4. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!