Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akkora dolog, ha valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora dolog, ha valaki nem magyar?

Figyelt kérdés
Én más nemzetiségû vagyok, de ez eddig mindenkinél akadály volt. Beszélni nem tudok olyan jól, de sose ez a baj
2016. jan. 16. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

sárvérű!!

Egyébként én nem gondolom így, inkább vonzó egzotikum sztem. Persze nem mindegy, hogy egy forró vérű spanyol, vagy egy guatemalai bennszülött vagy, ez valóban igy van

2016. jan. 16. 17:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Akkor talán annyi mindössze, hogy bem vagy szipatikus.
2016. jan. 16. 17:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mi lehet a baj... Esetleg, ha megadnád, hogy milyen nemzetiségű vagy, akkor lehet, hogy jobban tudnék segíteni ;) :)
2016. jan. 16. 17:46
 4/10 A kérdező kommentje:
arab
2016. jan. 16. 17:52
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Ne vedd fel sok a hülye ember és sok az előítélet.
2016. jan. 16. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Sipirc vissza a saját tájékodra. A bőrőd színe alapján sem vagy ide való.
2016. jan. 16. 18:59
 7/10 anonim ***** válasza:
33%
Kedves kérdező, én is félig arab vagyok. Szerintem még nincs veszve semmi.
2016. jan. 16. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Az utóbbi időben sok olyan esemény történt, ami előítéletet szülhetett az emberekben. Ha lenyugszanak a dolgok, ez mérsékelődni fog. Na meg, sok a téves hiedelem is. :( Ezeknek kellene az ellenkezőjét bizonyítanod, csak nem könnyű. Továbbra is azt mondom, hogy légy türelemmel, amíg megnyugszik mindenki. De addig is megismerhetsz valakit, aki nem általánosít. 17/L
2016. jan. 16. 20:47
 9/10 anonim válasza:
Hát amég nem esik ki az a szó a szádból hogy allahu akbar, addig szerintem mindenkinek oké vagy, legalábbis szerintem
2016. febr. 15. 13:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Miért mondogatnám emberek közelében...?
2016. febr. 15. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!