Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen helyzetben mi lenne a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
a problémám az hogy hétköznaponként személyesen sose érek rá találkozni senkivel mert egész napra be vagyok osztva és ezen nem tudom változtatni egyedül a hétvégéim a szabadok amikor személyes találkozó nyílba üthető én mégis vágyom már egy barátnőre...hol kezdjem el a dolgokat ha kicsi az ismerettségem és időhiányom is van? 16/F
2016. jan. 15. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha nincs sok időd! Amaz egyik barátom kapcsolata úgy ment tönkre, hogy mindennap a nap 24 órájában együtt voltak. Egy idő után nem volt miről beszélni, stb, kb unták egymást. Viszont a te helyzeted más. Akár előnyös is lehet. Hétvégenként találkoztok legalább biztos, hogy lesz miről beszélni. Jobban fogjátok becsülni az együtt töltött időt.
2016. jan. 15. 17:07
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat :) én is igy látom a dolgokat ahogy te de a kérdés nem éppen erre a felére szólt hanem arra hogy hogyan legyen igy kapcsolatom? :D mert ugye chaten nehéz is ismerkedni béna is...vagy tévednék? mert hétvégén van időm elmenni csak nem tudom hova lenne érdemes
2016. jan. 15. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!