Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék Japán lányokkal ismerkedni Budapesten?
Olyan hely nincs, ahol sok japán élne egy helyen, ez inkább a kínaiakra jellemző.
Ismerkedni pedig bárhol lehet ha itt élőkkel szeretnél - ha turistákkal, akkor pedig látványosságoknál.
Én japán származású vagyok, az exeimmel (és a férjemmel :), szóval tini párkapcsolatok témakörben senki ne írjon ) teljesen átlagos módokon ismerkedtem meg: közös ismerős által, iskolában, szórakozóhelyen (nem japán jellegű), interneten - játékban, nem társkeresőn és nem is japános oldalon.
Ismerek olyan japánt aki Conra jár, de én biztos nem akarnék ilyen helyen ismerkedni, részben ezért se megyek - az ember valószínűleg nem tudna nyugiban körülnézni, mert biztos akadnának tolakodó ismerkedők, van pár kellemetlen tapasztalatom ilyenekről...
Ázsia centerbe rendszeresen járok vásárolni, de ennyivel a Tescoban is odamehetsz valakihez, esetleg téblábolj sokat mondjuk a nori lapok környékén, és ott szoktam venni ilyeneket, hátha más japánok is ott szerzik be :D
Az Oktogon környékén volt egy spec japán bolt, nemtom megvan-e még, oda jártak japánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!