Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék Japán lányokkal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék Japán lányokkal ismerkedni Budapesten?

Figyelt kérdés
Esetleg aki ismer olyan utcát, lakótelepet, ahol Japánok élnek azt megköszönném!

2016. jan. 14. 17:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Olyan hely nincs, ahol sok japán élne egy helyen, ez inkább a kínaiakra jellemző.

Ismerkedni pedig bárhol lehet ha itt élőkkel szeretnél - ha turistákkal, akkor pedig látványosságoknál.

Én japán származású vagyok, az exeimmel (és a férjemmel :), szóval tini párkapcsolatok témakörben senki ne írjon ) teljesen átlagos módokon ismerkedtem meg: közös ismerős által, iskolában, szórakozóhelyen (nem japán jellegű), interneten - játékban, nem társkeresőn és nem is japános oldalon.

Ismerek olyan japánt aki Conra jár, de én biztos nem akarnék ilyen helyen ismerkedni, részben ezért se megyek - az ember valószínűleg nem tudna nyugiban körülnézni, mert biztos akadnának tolakodó ismerkedők, van pár kellemetlen tapasztalatom ilyenekről...

Ázsia centerbe rendszeresen járok vásárolni, de ennyivel a Tescoban is odamehetsz valakihez, esetleg téblábolj sokat mondjuk a nori lapok környékén, és ott szoktam venni ilyeneket, hátha más japánok is ott szerzik be :D

Az Oktogon környékén volt egy spec japán bolt, nemtom megvan-e még, oda jártak japánok.

2016. jan. 28. 19:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a 11-esnek
2016. jan. 31. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!