Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs gamer/kocka társkereső?
11es,szerintem egyes játékok grafikája már valóságosabb a valóságnál :D
Amúgy minden játéknak(na jó,a 99 %nak) van társkeresője,amit multiplayernek hívnak..ha nem haverokkal tolod, akkor random emberekkel ismerkedhetsz :)
Amúgy csaj vagyok, bocsi :)
#9: ez mondjuk előfordulhat
#10: na oda én is regisztrálnék ;)
#11: mert ha odamegyek srácokhoz ismerkedni akkor csak kiröhögnek / elkeseredettnek tűnök, stb.
#12: kolis net / pillanat nem viszi a multit, és minimum júliusig be vagyok ide zárva :)
a rendezvények még mindig érdekelnének, gugli most nem a barátom :)
rendezvények: mondocon (egy évben 4szer)
playit (mondjuk szerintem az átlag életkor nem épp megfelelő de azért nem csak 12 évesek vannak)
barcraft (ez egy kis "kocsma" de ide tényleg csak kockák járnak, nagyon pöpec hely, potionoket lehet inni:D)
ui: amúgy nem értem lányként miért van problémád evvel, általában ha rólam megtudják hogy játszom rögtön nyomulnak az ilyen beállítottságú fiúk:D
Utolsó: köszönöm hogy írtál. A kockakocsmáról már hallottam, de nem tudtam a nevét és sehogy nem találtam, örülök hogy most megtudtam. :D
És jó neked... akikkel én találkozok azokat az sem érdekli hogy fizika szakra járok. Pedig szerintem tiszta menő. :D Na mindegy, keresgélek tovább, aztán majd egyszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!