Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek arról ha egy srác nem állitja be a haját?
hat en egyszer voltam egy fiuval, kicsit beallitotta a hajat, de semmi extra, inkabb igenyes volt.
Aztan meg tök mindegy volt, mert ugyis összeturtam neki:D
Ö meg mondta, hogy szereti az ilyet:D
Amugy ha jol all nem gond.
17L
Istenem már megint ez a haj probléma. Nos hát, ezer éve is, 500 éve is, ma is vannak férfiak-fiúk, akik szeretnek jól kinézni. Esetleg vonzónak lenni, ezt régebben öltözködéssel mutatták ki, a 80'-as években extrém hajstílusokkal, amik mellesleg jól néztek ki. (Elvis Presley pls) De manapság eldurvult a helyzet, majdnem minden fiú hajazik, és mellé ízléstelen a hajstílusa, igénytelen, na és ez baj. Az viszont nem baj, ha valaki törődik a külsejével, igényes, ápolt a körme... stb.
Ha kérdésed van, esetleg beszélgetnél, írj nyugodtan!
Senkit nem akarok megsérteni, de szerintem egy fiú ne töltsön órákat a tükör előtt a hajával szórakozva. Nekem kifejezetten nem jönnek be a 6 kiló zselével 3 óra alatt beállított hajak
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!