Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya a fejem, megéri ez nekem?
Taszítom a nőket.
A viselkedésem nem lehet a baj, mert mindig csöndes és kedves vagyok, és nem kedvelem a bunkó embereket.
Az alkatom se, mert olyan fiúknak van barátnője, akiket elfújna egy kissebb szél, én is vékony vagyok, de van rajtam hús és izom is, nem egy pálcika vagyok.
Viszont egy dolgot észrevette. Akiknek van barátnőjük mindig jóképűek.
Úgy tervezem hogy úgyis közeleg az idő mikor a saját kenyerem kell keresnem, és egy plasztikai műtét jó lenne.
Viszont ez mennyire kockázatos? Megéri e egyáltalán? Mit fognak rólam mások gondolni? Ti mit gondoltok?
"A viselkedésem nem lehet a baj, mert mindig csöndes és kedves vagyok"
Jó eséllyel pedig ez lesz a baj, ha csöndes vagy akkor gondolom nem sok lány felé nyitsz, pedig anélkül nem lesz barátnőd. Az hogy kedves vagy az teljesen jó, de ne legyél papucs, tudod az a "vihetem a táskád míg megjön a barátod" típus, legyél kedves, udvarias, de merj kiállni a véleményed mellett, mondj jó poénokat és sokkal több esélyed lesz. Rengeteg "csúnya" srác jön össze fullos csajokkal és nem csak azok, akik tele vannak zsével.
őszintén hát én most fogok fülplasztikára menni lassan
nálam az a helyzet, hogy sapkába megnéznek a nők és az önbizalmam is több, viszont anélkül nem igazán...
19/F
Attól hogy csendes vagyok, nem vagyok "papucs" típus.
Egy gyenge, gizda fiút sokkal jobban ki lehetne használni papucsnak mint engem.
Elvből nem iszom.
De miért lenne jó az ivás?
Lehet annak hogy ronda vagyok, nem hiszed a felét
De rámnézett egy lány, és kihányta a belét
Hányingertől rosszul léve, a padlón ő térdelt
Hányásából megtippeltem, vajon mit ebédelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!