Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek mi az a tulajdonsag egy lanyba ami kiabrandito?
A dohányzásról ennyit, mélyen elítélem.
Elhatároztam, hogy egy 5-ös kinézetű csaj értékéből kettőt levonok, ha cigizik.
Nos, ez nem vált be. A Nagy Ő dohányzott, és én hiába vontam le 2-őt, akkor is 5-ös maradt, és kitűnő, kitűnő és kitűnő.
Utolsó mennyire jöttök ki és hogy viszonyulsz a dohányzásához, mennyi konfliktust okoz?
Nagyon félek attól hogy amennyire én utálom a cigit, ha kiderülne hogy egy lány aki tényleg minden szempontból bejön cigizik is, akkor nagyon megronthatná a kapcsolatunkat, ha én el is fogadnám őt de ő esetleg rosszul érezné magát mellettem, tudva hogy mennyire nem szeretem ha valaki cigizik.
Sajnos ez komoly probléma és ahogy egyre idősebb leszek, egyre több közeli ismerősöm esik ebbe a cigi csapdájába, egyre jobban félek attól hogy a nagy Ő is dohányos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!