Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnak meghoditani az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnak meghoditani az egyik fiu osztalytarsam?

Figyelt kérdés

2016. jan. 2. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Eszedbe se jusson. Sokkal több baj lesz belőle, ha szétmentek.
2016. jan. 2. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Házi nyúlra nem lövünk :D
2016. jan. 2. 13:25
 3/3 anonim válasza:

Hódítsd meg először a nyelvtankönyvet ;)

Egyébként nem mindig jön ki rosszul. Én a mostani szerelmemmel gimi 12. osztályában jöttem össze (másodszor) és azóta együtt vagyunk, és szeretjük egymást :)

A kérdésedre:

Ritka az, hogy pont téged szemelt ki ő is, és csak távolról vágy rád, de előfordul. Ha akarod növelni az esélyeidet, vetesd észre magad, beszélgess vele, próbálj közelebb kerülni hozzá (közös témák, közös hobbik). Nem szégyen beszélgetni egy fiúnak egy lánnyal. Ha van esetleg közös barát, kikutathatod, hogy milyen lányok jönnek be neki (csendes/aktív/rossz stb.), de ez már kicsit sok szerintem.

Szerintem a stílusodat azért ne add fel egy fiúért, vagy bejössz neki olyannak amilyennek vagy, vagy nem ő kell neked.

Csak kerüld el a friend zone-t. Oda senki nem akar kerülni :D

2016. jan. 8. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!