Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Nektek be jönne egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek be jönne egy ilyen srác?

Figyelt kérdés

Nektek be jönne egy viszonylag alacsony 171 cm es srác ?

Szőkés barna haj, sportos testalkat(boxol) kékes zöld szem, ?: D nagyjából ennyi , nem tudom hogy fogalmazzak:D

nektek be jönne ?:D

2016. jan. 1. 22:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem a magassága érdekelne még mindig:) De amúgy ez elég kevés minden máshoz.
2016. jan. 1. 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne de legyen magasabb. Persze attól függ hány éves.
2016. jan. 1. 22:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Haver 167 centiméter vagyok :DDD

Jól kell választani,barátnőm is elképesztően alacsony,152 centiméter. :) De nyugi,nem a magasság a lényeg :)

15/f

2016. jan. 1. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem mondtal ezzel semmit, tenyleg csak par millio(?) ilyen ember van. Koztuk lehet szep, ronda, atlagos. Képet..
2016. jan. 1. 22:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen, egy képpel többre mennénk.

Nekem igy bejön. A magasság nem olyan lényeg, de ahogy már mondták, lehet az arcot szép/nem szép...

2016. jan. 1. 23:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, mert: "nem tudom hogy fogalmazzak:D"...
2016. jan. 1. 23:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Eddig bejössz, csak kéne a korod és egy kép. :)
2016. jan. 2. 01:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem mondtál túl sokat de azért a magasság s számít legalább egy kicsi mert ki akarna székre állni,hogy felérje.Amúgy egy kicsit bővebben is lehetne mondjuk égnek áll a hajad mint egy kétlábú villámhárítónak vagy csak természetes például.Olvass el egy könyvben egy olyan részt ami ismerkedésről szól utána majd jobban megy.
2016. jan. 2. 18:33
 9/10 anonim válasza:
Hát igazán megírhatnád hozzá a korodat is. Amúgy nekem bejön. Bár egy kép az sokat segítene
2016. jan. 31. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:
boxosként birom a boxos pasikat :)
2016. jan. 31. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!