Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok szoktatok csak úgy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szoktatok csak úgy chatelni fiúkkal úgy hogy semmi esélye nincs nálatok?

Figyelt kérdés

Fb-n pl. mert nem akarjátok megbántani vagy valami, vagy megpróbáljátok a lehető leghamarabb lerázni.

Utóbbinak mik a jelei?

2016. jan. 1. 17:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Szoktak.
2016. jan. 1. 17:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Néha szoktam, de ha untat, akkor nem tudok vele beszélni. :D
2016. jan. 1. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű kiismerni a lányok viselkedését. (Vannak viszont nehéz esetek :D)

Írásban például, ha gyors, egyszerű és rövid válaszokat kapsz, ha mélyebb témába nem fejti ki a v éleményét, esetlen nem kérdez, (esetleg nem egyből reagál), akkor valószínű le akar rázni, csak nem szeretne megbántani.

2016. jan. 1. 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Attol függ.. De barátilag igen, ha látom h nem akar semmit. ha pedig valaki idegesít akkor nem irok vissza stb, es ha nem esik le neki le akkor en megszoktam irni h 'nincs most rad idom' ne haragudj stb.
2016. jan. 1. 18:15
 5/10 anonim válasza:

persze hogy szoktak. jo vagy nekik amedig unnatkoznak. aztan meg leraznak ha adodik valaki erdekesebb :D

legegyszerub ha nem irsz neki egy ket napot, ha hianyol es ir, akor van valami, ha le sem sz@r akor biztosan nincs semmi

2016. jan. 1. 18:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Elég sok fiú barátom van, akikkel napi szinten levelezek, de úgy nem jönnek be. Mondjuk nem is nagyon merült fel ilyesmi egyikükkel sem. Ha érzem egy fiún, hogy többet akar, esetleg meg is írja/mondja, de nekem nem tetszik, akkor én azt megmondom/írom neki. Inkább bántódjon meg, minthogy feleslegesen reménykedjen. Persze igyekszem kedves lenni, de most őszintén, hogy lehet ezt úgy közölni, hogy őszinte is legyek és ő se bántódjon meg?
2016. jan. 1. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Sokszor chateltem már így, hogy nem akartam a fiútól semmit, de legtöbbször úgy is barátokkal, családtagokkal vagy közeli ismerősökkel chatelek. Namost van olyan, hogy egy félénkebb srác nem élőben, hanem chaten merít elég bátorságot, hogy mondjuk elhívjon randira. Ha nem akarok tőle semmit, megmondom kerek-perec, hogy nem.
2016. jan. 1. 21:31
 8/10 anonim válasza:
Szoktam, mert jófej. Neki tetszem, ő nekem nem de ezt tudja es igy is jol elbeszélgetünk.
2016. jan. 1. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:
csak ha jó fej a fiu amugy nem igazán
2016. jan. 2. 01:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja. Tegnap este is cheteltem igy... Tudom mit akar es nincs eselye de nem akarom megbantani.
2016. jan. 2. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!