Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder? Vélemények?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire "gáz"(egyszerűen nem találok jobb szót a "cikin" kívül) ha fent vagyok tinderen?(14 éves vagyok)
Nem feltétlen párkeresés miatt, beszélgetni is szeretek(persze nem lenne ellenemre ha összejönne valaki:))
Valamint mennyi az esély arra hogy ismerősbe futok? Pl. mondjuk a bátyámba:D(csak egy példa!)
2015. dec. 22. 22:03
1/6 anonim válasza:
Nagyon gaz
14 evesen? :d
De tudok jobbat, penzert is lehet csinalni a dolgot, vannak cuki oldalak a neten, meghirdeted magad es szia.
Ha meg fiu vagy inkabb eloben probalkozz szerintem
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben
2015. dec. 22. 22:09
3/6 anonim válasza:
Nekem csak rossz tapasztalataim vannak az oldallal kapcsolatban. Csak játszanak a lányokkal a fiúk és csomó ismerős arcba is akadhatsz ami nem feltétlen jó dolog szerintem. 16/l
4/6 anonim válasza:
Amúgy kicsit gáz, hogy 14 évesen társkeresőn már fent vagy.
5/6 A kérdező kommentje:
Jó oké, nem vagyok fent, csak eszembe jutott, egy csomó ismerősöm fent van, és ezért
2015. dec. 22. 22:20
6/6 anonim válasza:
Nem gáz, de a legtöbben ott csak a szexet keresik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!