Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hmm érdekes amit írsz, egy ideig elgondolkodtam rajta.
Aztán rájöttem, hogy még valószínűleg nincs sok tapasztalatod a lányok körében, nem ismersz olyan sok lányt IGAZÁN.:)
Én fiú vagyok, lehet páran a páwa kategóriába sorolnak, mondjuk nekem sajátos stílusom van az öltözködésben(úgy hogy nem foglalkozok vele sokat, se márkák, se semmi ilyesmi), nem a társadalom által elvárt ruhák..(tehát nem azért veszek meg valamit, mert tudom, hogy ez másoknak fog tetszeni, sokkal inkább azért, mert tudom, hogy nekem fog tetszeni.) Igényesség, és divatrajongás között is meg kell találni a különbségeket, sokaknak ez nem megy.
Persze ha egy lány sokat tesz a külseje érdekében, azért valamilyen elvárásai csak lesznek egy sráccal is. Most nem az, hogy sodorja be mindenki a haját, meg öltözzön olyan ruhákba, mint amibe a "húdevagánycsávó" hírességek öltöznek, de azért adjon magára valamilyen szinten, hogy a koldus emberektől meg lehessen különböztetni, nem szégyen az, ha valaki felvállalja a külső énjét(szépségét) is a belső mellett.. Sokak ezt nem is mások miatt teszik, sokkal inkább, hogy a belső énjüket is erősítsék ezzel, és hogy sikeresebb emberek legyenek ezáltal. És hidd el minden embernek megvan a maga külső szépsége. Ha keményen megdolgozik, akárki, BÁRKI képes olyan külsőt kialakítani, amit sokak megirigyelnek, és sokaknak bejön. Régen pattanásos, zsíros hajú, kapafogú, pufi gyerek voltam, valszeg az akkori környezetem még rondábban le tudná festeni, de elkezdtem foglalkozni magammal, fogszabályzó meg minden egyéb, és normális külsőt alakítottam ki, ami nagyon bejön a lányoknak. Viszont ez mellett is a belső értékekben hiszek, és számomra is az a fő cél magammal szemben, hogy a belső béke meglegyen. Ennyit a külsőről.
A pénz megint csak nem olyan dolog, ami valószínűleg motivál egy lányt egy kapcsolatban, hacsak nem egy 40 éves egyedül élő 2 gyerekes anyukáról van szó, na ő tényleg belemenne egy kapcsolatba csak a pénzért. Viszont egy tinilány, akinek még szinte fogalma sincs a pénz erejéről(még 20-30 évesek köreiben is bőven akadnak ilyen nők), nem ezért fognak valakivel együtt lenni feltétlenül. Itt-ott amott megjelenhetnek ritkásan, de csak az olyan lányoknál, akik rettegnek a világtól, és kell nekik az ilyesfajta biztonság. Mert ugyebár mint tudjuk, a pénz az biztonság. Tehát a kis rinyálógépeknek, a pletyiseknek van szükségük ilyesfajta háttérre is, illetve akiknek fogalmuk sincs mit kezdjenek az életükkel, mert ugyebár ők csak plázázni tanultak meg..:D Sokan nagyot koppannak, mikor rengeteg pénzük van, de mégse boldogok..(Tudnék példát hozni ebből is a saját rokonságból..)
Az a helyzet, hogy rohadtul képmutató viselkedés ez amit te itt tanúsítasz, mivel valszeg ha minden egyes lánynál bepróbálkoznál aki veled szembejön, napokon, órákon belül találnál egy csajt magadnak minimum. 1 hét se kellene és találnál magadnak olyasvalakit akivel tényleg együtt is tudnál lenni. De te nem teszed, gyáva vagy, és inkább a kifogásaidat gyártod szépen magadnak, és ráadásul nem is olyan kifogásokat, amik saját kútfőből származnak, sokkal inkább már ezeket a jól bevált rinyálásformákat használod.
Most őszintén komolyan, az ilyen negatív ember szerinted kinek kell? Abból hogy irigykedsz másokra, már azt le lehet szűrni, hogy egy csomó problémád van saját magaddal. Szerinted kinek kell egy ilyen problémás fiú, akit pátyolgatni kell, mint egy anyuci egyetlen pici fiát? Először kérdezd már meg magadtól, hogy beléd miért kéne hogy beleszeressenek a lányok, mik azok a belső értékek benned, amik miatt szerinted te különleges vagy? Ja hogy ezeket félsz bevallani magadnak. Félsz attól, hogy miket mondanál ki. Pedig csak ezek által tudsz túllépni azon a dolgon, hogy azt gondolod nem lesz senkid, és hogy te nem kellesz senkinek, meg a szokásos sz*rság amiket most is leírtál.
Én egyetlen dolgot tudok tanácsolni neked, és a hozzád hasonlóaknak.. Kezdjétek el megismerni a valódi énetek, minden hibával és jóval együtt. Ha elfogadod magad, tisztelni tudod magad, ha te saját magad emberileg jobbá válsz, akkor fogsz rájönni, hogy hogyan is működik valójában az élet, és hogy milyen egyszerűen magadba bírsz bolondítani embereket.. Te nem irányítod magad, téged az élet sodor magával..:D
Ez mind szép és jó amit leírtál. Részben igazad van, aki akar az tud változtatni a külsején. Igazából nem rólam van szó.. nem az a típus vagyok aki könyörög egy lánynak / nyálaz neki heteken, hónapokon át, hogy összejöjjön vele.
Az tény, hogy elég negatívan látom a dolgokat, látom ezt te is hamar észrevetted, de nem alaptalanul vagy ez így.
Nem tudom te hol laksz, felétek mi a helyzet, én csupán az ismerőseimnél, sulimban, városomban látom ezt / láttam ezt a jelenséget.
A lányok már olyan szinten beképzeltek, hogy az átlagos fiúknak már szinte esélyük sincs. Itt ugye nem az ilyen csöves kinézetűekre gondolok, mint ahogy te is írtad, hanem teljesen átlagos fiúkra.
Nem egy olyan ismerősöm van, akit olyan lányok utasítottak ("bocs nem vagy az esetem" szöveggel) akik a kutyának sem kellenének, persze az ilyen lányok válogathatnak.. (gondolom nekik a tökéletes kell vagy semmi.)
Tény, hogy vannak "normális" lányok, de szerintem nagyon kevesen..
Sőt, az is igaz, hogy nem mondhatok véleményt minden lányról, de amikor már 10-ből 9-szer ezt látom.. érted.
Amúgy most voltunk másfél évesek a barátnőmmel.
Értem amit írsz:D A külsőségeket úgy értettem, hogy egy alap ápoltsággal nemigen lehet az az oka annak, hogy azért mondanak nemet. Inkább a kisugárzás miatt lehet, ami az önbizalomból ered. Mindenesetre az ilyen srácoknak akik próbálkoznak előbb utóbb lesz nőjük. Mivel eléggé fejlettek érzelmi síkon(tehát nem félnek kimondani másoknak azt amit éreznek), így előbb utóbb lesz aki ezt értékelni fogja. Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan próbálkoznak.:D
Viszont ez teljesen jogos amit írsz, vannak olyan lányok. Nekem van konkrétan egy osztálytársam, aki szerintem nem sokaknak kellene, de ő így se mondana senkinek igent valószínűleg, mert belém van habarodva, és már-már néha furcsa, és zavaró, ahogy ezt kimutatja felém, csak mert tudja, hogy nincs senkim.. És egyből féltékenykedik ahogy más lányokkal beszélgetek, ami idegesítő.. Mindez Bács-Kiskun megyében van:D Te merrefelé laksz? Délen nagyjából ilyen téren nem tapasztaltam problémát, hogy olyan túlzottan sok lány lenne beképzelt, meg szerintem azért egy alap empátia van mindenkiben errefelé.. Az is lehet, hogy pont olyan emberek vannak csak az ismeretségi köreidben, nekem meg pont másmilyenek.. De hát ki tudja.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!