Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves lány nem lehet elég érett érzelmileg és
testileg a szexre?
Túl nagy az arcod. Mást nem tudunk meg rólad. Azt csinálsz, amit akarsz. Tök mindegy, hogy ki mit mond itt, nem fogsz itt senkire hallgatni.
16/L
2015. dec. 11. 16:16
Jézusom csajszi:D Szerintem ez vagy kamu, vagy tényleg ennyire beképzelt vagy:D Nagyon nem vágod milyen az amikor valaki érzelmileg érett. Az érzelmileg érett emberek sose énközpontúak, hanem empatikusak, és a kérdést is úgy teszik fel, hogy nem feltétlen saját magukat fényezik orba-szájba. Testileg se vagy teljesen kifejlődve még, ezt így látatlanba megmondom neked. Az hogy értelmesebb vagy az átlagnál attól nem lesz igaz, hogy tudod hova kell vesszőt rakni, hanem hogy logikusan, tartalmasan meg tudsz alkotni egy szöveget..:D(már ha csak ennyiből kell/tudjuk leszűrni azt hogy mennyi értelem van benned) Az értelem mint olyan nagyon távol áll tőled, mert egy értelmes ember nem tartja magát többnek másoknál, nem kis csitrizi le azokat, akik szerinte a szintje alatt vannak, főleg ha nem is ismeri őket. Meg se magyarázod normálisan miért vágyol a szexre, csak annyi hogy szükséged van rá?:D(Egy srác miatt van, vagy csak olyan menőnek érzed magad, hogy szerinted már kéne csinálnod?) Hol ebben az értelem? Csak reméld hogy kinövöd ezt az énközpontú, önző, egoista éned..
2015. dec. 11. 16:33
13/23 A kérdező kommentje:
14/23 A kérdező kommentje:
Logikus szövegfelépítés mi..? Hagyjuk ezt inkàbb.. kár ide akàrmilyen kérdést is feltenni mert a sok szerencsétlen jön ide ok nélkül osztani az észt..aban viszont igazad van, hogy az akinek van elég nagy önbizalma, annak nincs mire, viszont akinek van mire annak meg nincs. Van kivétel ami a szabályt erősíti. Nem az a csitri aki buta, hanem aki ezt hangosan fel is vàllalja.
15/23 A kérdező kommentje:
Az a "csitri" aki hangosan fel is vállalja ezt, az az ember él a leginkább!:) Kérlek szépen te voltál kíváncsi a véleményünkre(lényegében ez mindig észosztás, megosztom veled azt ami ezzel kapcsolatban a fejemben van, ergo osztom az eszem:D) Szerencsétlen?xd Kis nyikhaj 15 éves csajszi létedre kiosztasz mindenkit aki valami negatív véleménnyel van rólad, egy ilyen egoista én-centrikus, mindenkit lenéző/lealacsonyító kérdés után.
Egyébként olyan hogy buta ember nem létezik, csak olyan aki elpazarolja a tehetségét.
Tanulj empátiát, nem olyan nehéz, és akkor egy értelmes okos csajszi lehet belőled, aki érzelmileg is fejlett.:)
2015. dec. 11. 16:58
Én csak próbálom szemléltetni azt, hogy milyen vagy az emberek szemében ez a kérdés után, az hogy ezt te mennyire tudod elfogadni/feldolgozni már csak rajtad múlik.:)
2015. dec. 11. 16:59
Te tényleg ennyire beképzelt vagy? Tisztára látszik az eröltetett dumád. Nézz magadba először, utána kefélj. Szerinted ki nyúlna hozzá egy ilyen egoista csajhoz?
2015. dec. 11. 17:01
Szerintem még nem vagy elég érett sehogysem, de ez csak az én véleményem.
2015. dec. 11. 17:11
"Ha kifejtitek pontosan, hogy miért nem akkor elfogadom"
Már ellentmondtál magadnak a 14#-es kommenteddel:D
Az a helyzet, hogy az ilyeneket felnőttkorra szétdarálja az élet, mert rájössz, hogy mindazok amiket tartasz magadról, lehet nem egészen fedik a valóságot, saját magadat is becsapod, nem fogsz bízni magadban, minden önbizalmadat elveszted, önismereted 0, önbizalmad 0, ne így próbáld kompenzálni, fogadd el olyannak magad, amilyen vagy, úgy leszel értelmes és érzelmileg is fejlett!
2015. dec. 11. 17:17
Kapcsolódó kérdések: