Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen fiuval jarnatok szivesen? Mik azok a kovetelmenyek amit teljesiteni kell? Milyen egy jo pasi?
Nincsenek követelmények :). Egy fiúnak legyen meg a maga személyisége, varázsa, és ilyenje mindenkinek van. Aki magabiztos és kemény annak a férfiassága, aki meg félénkebb, visszahúzódóbb, annak meg az :). lehet valaki humoros, agytröszt, vagy iszonyat perverz, találni fog magának olyat, kivel érdemes hosszabb távra tervezni, vagy akit mindennél jobban becsül :).
Nekem nincs ideálom, a külsővel nem szoktam foglalkozni, a lényeg, hogy legyen ápolt, és normális testalkatú, de nálam ennyiben ki is merül :). Sokan foglalkoznak a haj kérdéssel, nekem az a kicsit kesze-kusza tetszik a legjobban, a seprűt vagy az ecset hajakat annyira nem preferálom. A belső... Nekem az nagyon számít :D,m de hosszú lenne elmondani, hogy mi a legjobb. 2 fiú tetszett életemben úgy igazán, de teljesen más volt a kettő, az egyetlen közös az a humor volt bennük, és az őrültség :D. Az egyik jó tanuló, a másik már nem annyira. Az egyiknek kesze-kuszább a haja, a másiknak belőtt. Azt egyik nálam egy fejjel magasabb, a másikkal egy magasak vagyunk :).
A lényeg, hogy mindenkinél más az ideál. Add magadat, és egyszer tutira megfogsz tetszeni valakinek (vagy akár mindenkinek :D ). 14/L
Külsővel nekem csak annyi, hogy legyen ápolt, egy koszos, büdös emberhez nem tudnék vonzódni.
Belső: tudjunk együtt nevetni, legyen jó ember, a fontosabb dolgokról gondolkodjuk ugyanúgy, pl nem bírnék magam mellett elviselni egy rasszistát, vagy olyat aki elítéli a melegeket. Szeressen mozogni, mert én nem tudok egy helyben ülni és nem tudnék olyannal lenni, aki sose jön el velem pl korcsolyázni vagy sétálni. Még az fontos, hogy támogasson, nézze azt, hogy mi jó nekem.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!