Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak? Tetszik egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Tetszik egy srác a suliba.

Figyelt kérdés

Van egy fiú a suliba..

Nem a "nagymenők"társaságába tartozik,eléggé csendes,és visszahúzódó látszólag.

Még összesen háromszor láthatott,mert annyiszor néztünk össze.Igazából eléggé tartotta a szemkontaktust,de egyszer én,egyszer ő pillantott el.

Megakarom ismerni,de nem tudom,hogy csináljam.

Nem fogom bejelölni,ráírni,odamenni hozzá,mert nem merek,és én is kissé szégyenlős vagyok,mert mindig van azért egy társaságba és nem tudok csak úgy odamenni,hogy "szia .... vagyok."

Tanácsokat szeretnék,hogy mivel lehetne a tudtára adni,hogy bejön nekem,és igazán kezdeményezhetne,ha én is ő neki.

Mit tegyek?

2015. dec. 9. 15:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kacérkodj egy kicsit vele! (Tapasztalatból mondom, nálam ez mindig beválik!) Jelöld be (nyugi, TUTI, hogy visszajelöl), lájkold egy pár képét, majd semmi. Ne foglalkozz többet vele, ha összenéztek, akkor nézz gyorsan tovább (de ne túl feltűnően), és hagyd figyelmen kívül. Ezzel teljesen ki fogod készíteni. Nem fogja érteni. Felcsigáztad, aztán otthagytad. Először azt hitte hogy nyeregben van nálad, majd átnéztél rajta. Ha tényleg tetszel neki, akkor ezt nem fogja annyiban hagyni. El fog kezdeni küzdeni érted, de te ne omolj egyből a karjaiba. Kacérkodj vele tovább. A fiúk szeretik az izgalmakat. Végül is ettől lesz érdekes egy párkapcsolat. :)
2015. dec. 10. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!