Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért alakulhat így?
Figyelt kérdés
Nagyon sok mindenkitől kaptam már meg hogy szerintük szép vagyok jó nézek ki..Stb
Sok barátom van, sok haverom..
Mindenki mondja h szerintük jó fej vagyok, lehet velem beszélni stb.
Félre ne értsétek, szerintem semmi jó nincs bennem, nem vagyok szép..
De ha sokan ezt mondják, miért nincs egy srác se aki érdeklődne felém? :(
17L
2015. nov. 24. 22:16
1/3 anonim válasza:
Mert igaz, és azt gondolják a srácok, hogy biztos van abrátja, vagy hogy nem hozzám való, neki biztos valami nagyon helyes helyes pasi való.
Azért gondolj bele, ha sokan mondják és a barátaid azok, valószínűleg ők tényleg annak látnak és az igazat mondják.
Na, fel a fejjel és sok sikert! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy egy "Szívesen megismerek új embereket!" feliratú cetlivel a homlokomon kéne mászkálnom?:D
2015. nov. 24. 22:34
3/3 anonim válasza:
A cetlis megoldás is egy jó megoldás. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!