Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem megy bele senki egy tavkapcsolatba?
Figyelt kérdés
Eddig csak egyszer volt tavkapcsolatom, de csak 1 honapig tartott es akarkivel ismerkedtem neten mind azt mondta,hogy ok nem mennenek bele a tavkapcsolatba.. Mi abban annyira rossz? Van skype van facebook van minden ahol lehet tartani a kapcsolatot es talalkozni is tudnak havonta es ez szerintem annyira ertelmeten :D2015. nov. 23. 22:43
1/8 anonim válasza:
Igaz hogy skpye lát meg tudok beszélni de az a jobb ha még is személyesen és ugy a jo nem gépen kereszüt ot nem tudjátok át ölelni egymást meg csokolozni meg havonta találkozni ha anyira szeret valaki az havonta ölelhet át az márt bele hal a fájalomba amit érez az nagyon rosz érzés ha nem látod és nem öleheted át
2/8 anonim válasza:
1 kinek van pénze utazgatni?
2 az nem kapcsolat facebook meg skype.
3 édes kevés havi 2-3 találkozás
3/8 anonim válasza:
1 hónap az semmi. 5-6 hónap után kezdődnek a bajok általában, valakiknél korábban, valakiknél később. Nekem 2,5 évig volt benne részem, az ellenségemnek nem kívánom, borzalmas volt... Nem maga a kapcsolat, hanem a távolság, meg a velejárók. Kibírhatatlan, elviselhetetlen, hogy olyan ritkán lehetsz a másikkal. Nagyjából olyan, mintha nem lenne senkid, viszont mégis kötött vagy valakihez... Webkamerán beszélgetni közel sem olyan, mint személyesen együtt lenni. Hadd ne kelljen többet mondanom! :D Ha mazochista vagy, hajrá, de normális embernek nem való ez. :D Mióta valós kapcsolatom van, össze sem lehet hasonlítani egy távkapcsolattal. 17/L
4/8 opened paradise válasza:
És neked miért nem jó a sima kapcsolat?
Mert azért vagyok valakivel,hogy vele is legyek. Nem csak el akarom mondani,hogy van barátnőm és havi 1x látom.
5/8 A kérdező kommentje:
Kulfoldon lakom es itt csak amerikaiak vannak akikkel semmi bajom csak nehezen ertetem meg magam :D Ezert nalam max a tavkapcsolat johet csak szoba :c
2015. nov. 24. 12:15
6/8 opened paradise válasza:
De vissza fogsz jönni?
Au pair vagy?
7/8 A kérdező kommentje:
Igen vissza megyek de csak jovo utan tehat jo 2 ev mulva. :(
2015. nov. 24. 23:52
8/8 anonim válasza:
Mert nem működnek 3 hónap után a baràtnőm feladta nem bírják az emberek a távolságot ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!